Santiago Cucurella encetarà la 17a Edició del Voluntariat per la Llengua

0
Voluntariat_per_la_llengua_01

El dimecres 7 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, a Can Ramos, s’encetarà la 17a Edició del Voluntariat per la llengua a la Garriga. En aquest acte també hi participarà la Fundació Privada Universitària Martí l’Humà, amb la conferència “El català, llengua de promoció social”, a càrrec de Santiago Cucurella i Fernández, director d’aquest organisme. Després de la presentació de les parelles lingüístiques clourà l’acte Jordi Eduard Perales, primer tinent d’alcalde i regidor de Serveis Interns i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de la Garriga.

El Voluntariat per la llengua a la Garriga l’organitza l’Oficina de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística amb el suport de l’Ajuntament de la Garriga i la Secció local d’Òmnium Cultural. També compta amb diverses “Entitats col·laboradores” que participen en la difusió del programa o en l’organització d’activitats específiques per a les parelles lingüístiques: Cinema Alhambra, Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga, Escola Els Pinetons, Escola Puiggraciós, AMPA Escola Giroi, Associació Cultural Corpus la Garriga, Coral Ariadna, Fundació Maurí, teatre El Patronat, Fundació Privada Fornells-Pla i Conxa Sisquella, Societat Coral L’Aliança, APROP Serveis de Qualitat, i Fundació Privada Universitària Martí l’Humà.

A la Garriga també hi ha més de 100 “Establiments col·laboradors” amb el Voluntariat per la llengua que faciliten la pràctica del català als clients.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.

Oficina de Català de la Garriga del Consorci per a la Normalització Lingüística

Secció local d’Òmnium Cultural

Ajuntament de la Garriga

Fundació Privada Universitària Martí l’Humà

Article anteriorNoves tecnologies per a millorar les infraestructures turístiques
Article següentLesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, amb la CUP – Alternativa d’Esquerres
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.