Després de Núria Cadenas, Alfons López Tena visita diumenge la Garriga

0
SI_logo_LG_02

Aquest diumenge a les 6 de la tarda, al Patronat de la Garriga, ens visita l’Il·lustríssim diputat al Parlament de Catalunya i secretari General de Solidaritat Catalana per la Independència, el Sr. Alfons López Tena. Llicenciat en dret per la Universitat de València (1979), exercí de notari des del 1985 fins al 1999. Entre el 2001 i el 2008 fou vocal del Consell General del Poder Judicial. Ex militant de Convergència Democràtica de Catalunya fins el 2010, co funda Solidaritat Catalana per la Independència, partit amb el qual ara és diputat al Parlament i també del Cercle d’Estudis Sobiranistes. El passat mes de setembre, Alfons López-Tena fou elegit Cap de Llista a la Presidència de la Generalitat de Catalunya de cara a les eleccions del 25 de novembre d’enguany, pels adherits de Solidaritat Catalana per la Independència.

SI_5_escrit_campanya_GDigitalA la Garriga ja vam tenir la sort de comptar amb la seva presència a les eleccions municipals del maig de 2011 i ara, per les autonòmiques, vindrà de nou a explicar el programa de Solidaritat de cara als propers quatre anys, els camins que s’han de seguir per arribar a la independència de Catalunya i per donar així mateix el seu particular punt de vista sobre temes locals com ara l’Estació i la doble via que mai han arribat a poble, la manca de recursos de l’Ajuntament  per acabar les obres del centre, la manca de recursos (valgui la redundància) en els centres educatius, el possible tancament després de les eleccions del CAP de la Garriga durant les nits, el ja famós centre cívic de Can Luna, etc.

És per això que ens plau convidar-vos a escoltar i a participar de l’acte que organitzem Solidaritat la Garriga en el Patronat, on podreu preguntar-li les vostres inquietuds, exposar les vostres pors, els vostres dubtes i el que considereu oportú sobre el tema central d’aquestes eleccions: per fi, la independència.

Us hi esperem! 

NÚRIA CADENAS: “Solidaritat ha de ser la garantia que CiU no es despista després del 25N”

La candidata de Solidaritat Catalana per la Independència per Barcelona (núm. 3) va visitar dissabte passat la Garriga, on va fer una exposició sobre els moments actuals i, especialment, els fets esdevinguts arran de la manifestació de l’11 de setembre.

La magnífica casa de Can Raspall, al carrer dels Banys, va acollir una interessant tertúlia que, sota el títol “I després de l’11S què?”, va tenir com a convidada especial l’escriptora i periodista Núria Cadenas i Alabernia i la presència de més d’una cinquantena d’assistents que van gaudir amb les explicacions, sovint carregades d’emoció, de la candidata de Solidaritat Catalana per la Independència per les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

SI_5_escrit_campanya_GDigital_01Cadenas va fer èmfasi en el perill que Convergència i Unió, després de la càrrega d’il·lusions i esperances que estem vivint d’ençà la històrica manifestació de la Diada (“jo diria que mai en la història s’han manifestat un milió i mig de persones enlloc del mon”, va dir), pugui demorar el procés que una majoria de catalans està reclamant, i que no és altre que la consecució d’un Estat independent per Catalunya. En aquest sentit, va posar com exemple la moció presentada conjuntament per CiU i ERC per celebrar una consulta, moció que no inclou cap data concreta. També va mencionar d’altres exemples en els que la Generalitat de Catalunya manté una posició d’inacció, com ara els horaris comercials que diverses grans superfícies estan incomplint des de fa setmanes i que el govern d’Artur Mas encara no ha denunciat, o també els atacs al català i a l’ensenyament en general que Catalunya està rebent des de Madrid.

Després de l’exposició de la referència de l’independentisme català, els assistents van gaudir d’un piscolabis en el qual van poder intercanviar impressions en petit comitè amb la Secretària Nacional de Formació i Atenció als Adherits de Solidaritat Catalana per la Independència.

Isaac Berruezo i Tenas, Secretari d’Organització i Finances SI la Garriga.

Ferran Ribó Ayuso, Secretari d’Organització i Finances SI Vallès Oriental.

 

 

 

Article anteriorEl comerç garriguenc llança “Quedem dissabte tarda”
Article següentMés de dues-centes persones escolten la conferència d’Albert Om organitzada per l’AUA de la FUMH
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.