A qui votaràs a les eleccions del 25 de novembre?

0
Enquesta_Logo

D’aquí a menys d’un mes el nostre país estarà en el punt de mira de l’Estat espanyol i de tota la comunitat internacional, doncs els darrers esdeveniments –manifestació de l’11 de setembre, fracàs absolut del pacte fiscal…- han precipitat unes eleccions avançades on el govern sortint pretén legitimar la seva política i el seu nou full de ruta cap a el que ells mateixos anomenen un nou Estat català.

A algunes formacions polítiques aquestes eleccions avançades els ha agafat a contrapeu, a d’altres sembla que els aniran força bé i augmentaran la seva representació, i així tantes anàlisis com partits i persones hi ha a la política del nostre país. El que sembla clar, però, és que el proper 25 de novembre Catalunya votarà si vol seguir el camí conjunt amb Espanya o vol separar-se’n –també amb multitud de matisos segons qui ho pregoni- i Europa analitzarà amb deteniment el sentit del vot català, que segons les enquestes pot ser força semblant al panorama del País Basc.

Així les coses, i ja fins el dia de les eleccions, la nostra propera enquesta preguntarà, directament, el sentit del vostre vot:

A qui votaràs a les eleccions del 25 de novembre?

CiU

Ciutadans

CUP

ERC

ICV

PSC

PP

SI

Altres

En blanc

No ho sé

Nul

No votaré

En aquest mateix sentit, a la darrera enquesta de La Garriga Digital.cat us preguntàvem si s’hauria de convocar un referèndum, en el cas que la majoria del Parlament després de les eleccions fos sobiranista, essent aquests els resultats:

Editorial_30-10-2012

Article anteriorMés de dues-centes persones escolten la conferència d’Albert Om organitzada per l’AUA de la FUMH
Article següentNoves tecnologies per a millorar les infraestructures turístiques
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.