Cinema de terror a l’Alhambra per la Castanyada

0
Cineclub_Castanyada_2012

Aquest dimecres 31 d’octubre, el cinema Alhambra viurà una nit de Tots Sants d’allò més espantosa amb la projecció de cinema de terror organitzada pel Cineclub la Garriga, en una fusió amb la mediàtica tradició celta que celebren els països anglosaxons en aquesta data: Halloween. Precisament aquesta, Halloween, tot un clàssic del cinema d’aquest gènere, serà la primera de les pel·lícules que es podran veure a l’Alhambra demà dimecres, a partir de les 21 h., seguida de Réquiem, el exorcismo de Micaela, un film alemany de terror, guardonat al Festival de Sitges l’any 2006.

Abans de la projecció de les dues pel·lícules, però, es passarà el curt de temàtica fantàstica Refugio 115, d’Iván Villamel, que es va rodar al refugi antiaeri de la Garriga. Villamel, a més, serà també a l’Alhambra veient les pel·lícules amb tothom.

Per aquells que sospitin que el Cineclub ha substituït la Castanyada per Halloween, res dir-los que res més lluny de la realitat: entre pel·lícula i pel·lícula s’oferirà un mos als assistents i, en acabar, hi haurà moniatos, castanyes i vi dolç per a tothom.

Els socis del Cineclub podran assistir a la terrorífica vetllada de demà per tan sols 6 €, mentre que el públic en general n’haurà d’abonar 8.

Article anteriorEl jaciment de Can Terrers ja té nova senyalització
Article següentCatalunya: En dos anys un 23% més d’aturats
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.