L’escola bressol “Les Caliues” estrena pati

0
pati_caliues

Membres de la Cooperativa Suara i de l’Ajuntament inauguraven el passat divendres el pati de l’escola bressol municipal Les Caliues. Les obres de millora d’aquesta inclouen l’ampliació del pati, la construcció d’un magatzem exterior i d’uns nous higiènics. Agnès Guilloux, directora del centre, va recordar a la cerimònia d’inauguració el progrés del projecte educatiu de Les Caliues, destacant-ne la voluntat d’integrar els infants en l’entorn i de fer-los participar en processos de descoberta, tot plegat cristal·litzat en l’ampliació del pati que els nens gaudeixen des del setembre.

Guilloux va anunciar la voluntat d’oferir el pati en projectes de col·laboració amb altres centres educatius del municipi perquè els infants de tot el poble puguin gaudir-ne. Alhora, es va mostrar agraïda a l’Ajuntament, a les empreses implicades i a l’AMPA per la seva implicació. La darrera mostra d’aquesta implicació es va poder veure al propi acte, quan l’AMPA de l’escola va fer  entrega a l’escola d’un ametller que serà plantat properament amb ajuda dels infants al pati.

Seguidament, Albert Jiménez, en qualitat de Regidor d’Ensenyament, va destacar la importància i la “molta il·lusió” a nivell personal que li produïa poder inaugurar el pati ampliat en moments de crisi com els actuals. Jiménez va celebrar, també, la tasca realitzada conjuntament amb Suara, i va dir que la cooperativa ha estat una de les forces cabdals en la millora de l’escola bressol, projecte en el que ha treballat des de la seva arribada a la regidoria.

La darrera intervenció va anar a càrrec de l’alcaldessa Meritxell Budó, que va agrair, també, la tasca feta a tots els implicats en les obres. Budó va reconèixer, també, l’aposta de l’anterior alcaldessa, Neus Bulbena -present a l’acte- per l’escola, i va destacar que un dels factors que ha fet possibles aquestes obres en la crisi actual és la “col·laboració público-privada”.

L’alcaldessa va rebre de mans dels infants de Les Caliues un àlbum de fotografies com a obsequi i va donar pas a la celebració de la castanyada per part dels presents.

Text: Marc Bellmunt

Fotografia: Suara Cooperativa.

Article anterior2.500 atletes participen en el “Tast de la Mitja”
Article següentEl jaciment de Can Terrers ja té nova senyalització
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.