La informació de proximitat, novetat en la presentació de Ràdio Silenci

0
127

Aquest octubre Ràdio Silenci ha iniciat una nova temporada farcida de novetats i ahir, a l’Auditori de l’Escola de Música, es varen donar a conèixer davant de més d’una cinquantena de persones assistents a l’acte, que varen escoltar amb atenció les paraules de Marta Cailà, popular periodista de Rac1 amb el programa Via Lliure, del director de l’emissora, Marc Querol, i de Jordi Roig, editor i redactor dels informatius d’enguany, principal novetat de la graella de la ràdio local.

Així, Marta Cailà va apadrinar l’acte i va tenir paraules de suport per a tots aquells que fan possible la ràdio del poble i en va valorar molt positivament la seva tasca, alhora que va encoratjar els joves estudiants en pràctiques que col·laboren amb el mitjà a seguir treballant dur, element indispensable per a recollir-ne els fruits en el futur.

El director de la ràdio, Marc Querol, va presentar les novetats d’aquesta nova temporada i va emfatitzar l’aposta decidida per la informació, destacant-ne l’eina principal: l’Infogar. Aquest, és un informatiu de mitja hora de durada que s’emet de dilluns a divendres, a partir de dos quarts de tres de la tarda i on s’hi repassa l’actualitat del municipi amb tota la informació d’àmbit nacional presentada en clau garriguenca. Jordi Roig, també presentador d’aquest espai, va destacar que és un repte “difícil però molt encoratjador” i va presentar L’Alcaldessa respon, una altra de les novetats d’enguany on els oients poden enviar les preguntes que desitgin a l’alcaldessa Meritxell Budó per tal que les contesti en antena, cada dimecres de vuit a dos quarts de nou del vespre.

Novament el director de Ràdio Silenci va donar pas a la resta de novetats de la graella per a la temporada 2012-2013, amb presència destacada de gent molt jove: El Marcatge en zona, és el nou programa d’esport garriguenc, amb Noelia Losantos i Laura Ballart (dilluns, de 22 a 23h); Joan Figueres va presentar el programa Música per sobreviure (dimarts, de 21 a 22h); Si no crides no et sentim és l’aposta del projecte Ràdio Escola del centre de primària de l’escola Els Pinetons (dimecres, de 20:30 a 21h); el programa d’esports generalistes La Represa presentat aquesta temporada per Ivan Gutiérrez (dijous, de 20 a 21h); l’espai musical Vip House amb el punxa discos local Edu Elizondo (divendres, de 23 a 24h); Aires Garriguencs, programa de sardanes presentat per Núria Garcia amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de la Garriga (diumenge, de 21:30 a 22h); i Merrie Melodies, un nou programa de swing de l’entitat Els Hoopers de la Garriga, que presenten Carme Roca, Jordi Costa i el Doctor Swing (diumenge, de 20:30 a 21h).

Segons paraules de Marc Querol, Ràdio Silenci és “la ràdio d’entreteniment de referència pels garriguencs” i ara l’objectiu és convertir-la en una “referència també informativa”.

L’acte es va cloure amb un piscolabis per a tots els assistents i amb una fotografia conjunta amb totes les persones que integren la graella de Ràdio Silenci, col·laborant als programes o a les càpsules de l’emissora.

Fotografia de Susanna Ginesta

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.