La informació de proximitat, novetat en la presentació de Ràdio Silenci

0
RSilenci_presentacio_02

Aquest octubre Ràdio Silenci ha iniciat una nova temporada farcida de novetats i ahir, a l’Auditori de l’Escola de Música, es varen donar a conèixer davant de més d’una cinquantena de persones assistents a l’acte, que varen escoltar amb atenció les paraules de Marta Cailà, popular periodista de Rac1 amb el programa Via Lliure, del director de l’emissora, Marc Querol, i de Jordi Roig, editor i redactor dels informatius d’enguany, principal novetat de la graella de la ràdio local.

Així, Marta Cailà va apadrinar l’acte i va tenir paraules de suport per a tots aquells que fan possible la ràdio del poble i en va valorar molt positivament la seva tasca, alhora que va encoratjar els joves estudiants en pràctiques que col·laboren amb el mitjà a seguir treballant dur, element indispensable per a recollir-ne els fruits en el futur.

El director de la ràdio, Marc Querol, va presentar les novetats d’aquesta nova temporada i va emfatitzar l’aposta decidida per la informació, destacant-ne l’eina principal: l’Infogar. Aquest, és un informatiu de mitja hora de durada que s’emet de dilluns a divendres, a partir de dos quarts de tres de la tarda i on s’hi repassa l’actualitat del municipi amb tota la informació d’àmbit nacional presentada en clau garriguenca. Jordi Roig, també presentador d’aquest espai, va destacar que és un repte “difícil però molt encoratjador” i va presentar L’Alcaldessa respon, una altra de les novetats d’enguany on els oients poden enviar les preguntes que desitgin a l’alcaldessa Meritxell Budó per tal que les contesti en antena, cada dimecres de vuit a dos quarts de nou del vespre.

Novament el director de Ràdio Silenci va donar pas a la resta de novetats de la graella per a la temporada 2012-2013, amb presència destacada de gent molt jove: El Marcatge en zona, és el nou programa d’esport garriguenc, amb Noelia Losantos i Laura Ballart (dilluns, de 22 a 23h); Joan Figueres va presentar el programa Música per sobreviure (dimarts, de 21 a 22h); Si no crides no et sentim és l’aposta del projecte Ràdio Escola del centre de primària de l’escola Els Pinetons (dimecres, de 20:30 a 21h); el programa d’esports generalistes La Represa presentat aquesta temporada per Ivan Gutiérrez (dijous, de 20 a 21h); l’espai musical Vip House amb el punxa discos local Edu Elizondo (divendres, de 23 a 24h); Aires Garriguencs, programa de sardanes presentat per Núria Garcia amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de la Garriga (diumenge, de 21:30 a 22h); i Merrie Melodies, un nou programa de swing de l’entitat Els Hoopers de la Garriga, que presenten Carme Roca, Jordi Costa i el Doctor Swing (diumenge, de 20:30 a 21h).

Segons paraules de Marc Querol, Ràdio Silenci és “la ràdio d’entreteniment de referència pels garriguencs” i ara l’objectiu és convertir-la en una “referència també informativa”.

L’acte es va cloure amb un piscolabis per a tots els assistents i amb una fotografia conjunta amb totes les persones que integren la graella de Ràdio Silenci, col·laborant als programes o a les càpsules de l’emissora.

Fotografia de Susanna Ginesta

Article anteriorEs presenta el projecte Topos a la Garriga
Article següentLa força de la pluralitat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.