Pol Guardis, de la Garriga, protagonista a “Espai Terra” de TV3

0
267

El garriguenc Pol Guardis va fer de guia i d’assessor al periodista Eloi Cordomí en el reportatge que el programa de TV3 Espai Terra, dirigit i presentat pel meteoròleg Tomàs Molina, va dedicar ahir dimecres a la brama del cérvol i al seu ritual d’aparellament.

El reportatge es desenvolupa a la Serra del Catllaràs (Berguedà), concretament al voltant del refugi d’Ardericó, indret on la consultoria ambiental Ambidees, fundada pel propi Pol Guardis, realitza rutes guiades per escoltar la brama del cérvol, moment que defineixen com “un dels espectacles acústics més impressionants del nostre país”.

Ambidees Solucions Ambientals és una empresa jove que treballa en el món de la consultoria ambiental, i que està especialitzada en diferents àmbits, com ho són la gestió, l’educació i el turisme.

Podeu veure el programa a en aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.