Finalitza l’aventura de Lorena Ruiz a “La Voz”

0

L’aventura que va emprendre dies enrere la garriguenca Lorena Ruiz al programa “La Voz” de Telecinco va acabar a la gala d’ahir nit, després que la cantant Rosario, capitana del seu equip, i secundada pel cantant Antonio Carmona, es decantés per l’actuació de la seva contrincant, Anabella.

La Lorena i Anabella varen cantar alhora sota l’atenta mirada de Rosario i de Carmona, els quals havien de decidir al finalitzar la interpretació qui havia de deixar el programa. Ambdues cantants varen competir cantant la cançó Aprendiz, de Malú, que precisament ho estava observant en directe doncs participa en el programa com a capitana d’un altre equip.

Acabada l’actuació i arribat el moment de decidir, la sort va ser esquiva a la garriguenca, tot i que Rosario va valorar moltíssim l’esforç que havia fet, tot afirmant que era conscient que la cançó que havia escollit beneficiava més a la seva contrincant que no pas a ella.

Podeu veure la seva actuació en aquest enllaç.

Podeu veure la decisió del jurat en aquest enllaç.

Article anteriorUna garriguenca, Ester Rocabayera, a la llista de la CUP-Alternativa d’Esquerres per Barcelona
Article següentGestionar el plurilingüisme en una Catalunya sobirana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.