Presentació de candidatura i campanya electoral de Ciutadans

0
Ciutadans_LG_logo

Aquest proper dissabte 27 d’octubre, a les 11:15 h., Ciutadans presentem la nostra candidatura i campanya electoral amb la qual afrontarem les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre al Teatre Condal de Barcelona.

En un acte presentat per la periodista Alejandra Alloza i pel comunicador Anthony Toffoli, presentarem oficialment els membres de la nostra candidatura i els nostres materials de campanya: el cartell electoral i l’espot de campanya. Com sempre, intentarem tornar a sorprendre’t… que no t’ho expliquin!

A més, a l’esdeveniment comptarem amb noves personalitats que s’estan sumant a la nostra campanya “Millor Units”, persones molt conegudes que ens volen donar el seu suport i que ens acompanyaran aquest dissabte. Gent com Javier Nart (advocat i escriptor), Miguel García (president del CE L’Hospitalet) o Ferran Martorell (ex-president de l’Espanyol) ja s’han sumat i tanquen la llista per Barcelona del nostre partit.

En previsió de l’alta expectativa que genera aquesta presentació i que en el nostre últim esdeveniment van haver-hi moltes persones que es van quedar sense lloc, hem reservat per a l’ocasió, com hem dit al principi, el TEATRE CONDAL, que disposa de més de 700 localitats. Així doncs, comptem amb tots vosaltres per omplir-lo i així demostrar que cada dia som més els que pensem que ens anirà #MillorUnits.

Des de C’s La Garriga estem organitzant el transport i la reserva de places per a totes aquelles persones que vulguin assistir a aquest acte tan especial per a tots nosaltres. Si hi esteu interessats envieu un correu electrònic abans de divendres a les 17:00 hores a lagarriga@ciudadanos-cs.org i us informarem de l’hora i el lloc de sortida.

Ciutadans_presentacio_campanya_01

C’s La Garriga

Segueix-nos a Twitter: @Cs_LaGarriga

Segueix-nos a Facebook: www.facebook.com/CiutadansLaGarriga

Article anteriorUna segona jornada amb molts gols
Article següentMarta Cailà serà la convidada a la presentació de la nova temporada de Ràdio Silenci
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.