Núria Cadenas, a la Garriga

0
cadenas

Encetem un nou període de pre-campanya electoral a les avançades eleccions del proper dia 25 de novembre en el Parlament de Catalunya en les que es decidirà el futur del nostre petit i estimat país. Som molts els que volem la llibertat d’un poble que, d’una colla de segles ençà, lluita per aconseguir-ho i esdevenir així a l’actualitat un nou Estat d’Europa. Això és el que el poble català desitja, la seva sobirania.

A Solidaritat Catalana per la Independència ho tenim molt clar i ho volem fer entenedor i proper a tothom. Volem explicar el full de ruta cap a la independència, cap a la secessió que haurà de seguir el nostre poble i per aconseguir-ho és necessari que quedi plasmat en aquestes eleccions.

Diada rere diada, el poble català ha volgut mostrar en la seva màxima expressió mitjançant la manifestació pacífica i ordenada tal i com es va viure durant la passada Diada Nacional de Catalunya en la que es van guarnir balcons i carrers amb senyeres de Barcelona, així com d’altres pobles del Principat demostrant així el sentiment del poble català.

Ara bé, “I després de l’11S què”.

Vet aquí el títol que porta per nom la conferència / col·loqui del proper 27 d’octubre que se celebrarà a la sala d’actes de Can Raspall, on tindrem l’honor de comptar amb la Núria Cadenes, escriptora, periodista i tercera a les llistes de SI per Barcelona.

Núria Cadenas va tancar llista per Girona a les eleccions al Parlament de Catalunya del 2010 a la coalició electoral de Solidaritat Catalana. D’altra banda durant el I Congrés Nacional de Solidaritat celebrat a Manresa l’any 2011 fou elegida Secretària Nacional de Formació i Atenció als adherits de la formació independentista.

Ens explicarà el després de la Diada Nacional Catalana on l’èxit rotund marca la pauta de l’endemà, i Solidaritat Catalana per la Independència de la Garriga us hi convida.

Roger Castells, adherit de SI la Garriga.

Article anteriorMarta Cailà serà la convidada a la presentació de la nova temporada de Ràdio Silenci
Article següentUna garriguenca, Ester Rocabayera, a la llista de la CUP-Alternativa d’Esquerres per Barcelona
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.