Marta Cailà serà la convidada a la presentació de la nova temporada de Ràdio Silenci

0
Rdio_Silenci_presentaci

Per cinquena temporada Ràdio Silenci comença amb una graella plena de novetats i la gran aposta d’enguany: la informació del dia a dia garriguenc. Perquè tothom pugui conèixer la traça de la temporada, aquest dijous 25 d’octubre l’emissora presentarà a l’Auditori de l’Escola de Música a dos quarts de nou del vespre la temporada 2012-2013. La convidada que apadrinarà l’acte serà la presentadora del Via lliure, el magazín dels caps de setmana de Rac1, Marta Cailà.

L’acte, presentat per Marc Querol, director de Ràdio Silenci, s’iniciarà amb la presentació de l’aposta informativa, les novetats i els eixos principals d’aquesta temporada. També coneixerem els nous programes que han iniciat enguany temporada de la mà dels seus directors. El passat 1 d’octubre va començar la temporada que ja poden gaudir tots els garriguencs sense cap tipus d’interferència.

Tot seguit, Marta Cailà ens explicarà el seu punt de vista del panorama radiofònic actual, i també com funciona un magazín de caps de setmana, les dinàmiques que te un editor i com veu el treball que és fa des de les emissores locals. Al final de l’entrevista tertúlia el públic podrà fer preguntes a la periodista.

Ràdio Silenci te com una de les principals novetats de la temporada l’informatiu diari Info Gar presentat per Jordi Roig, que s’emet de dilluns a divendres a les 14:30 h. i repassa l’actualitat garriguenca -també es repeteix a les 8 del vespre-. El divendres l’Info Gar repassa tota l’actualitat de la setmana a la Garriga i a la comarca, també compta amb una entrevista en profunditat i finalment recull els actes del cap de setmana. Un informatiu que dura mitja hora i que es pot tornar a escoltar els dissabtes a les 14 h.

Una altra de les novetats de Ràdio Silenci és el programa l’Alcadessa respon, un espai de consulta ciutadana que s’emet cada dimecres en directe de 20 a 20:30 h., on l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, respon les preguntes de la gent del carrer, les que li envia la gent del municipi a través del correu rsilenci@ajlagarriga.cat. Per acabar respon cada programa a una pregunta d’un partit polític amb representació al consistori.

Pel que fa als programes, s’estrenen a l’emissora: Música per sobreviure (dimarts, de 21 a 22 hores) amb Joan Figueres, Vip House amb el DJ local Edu Elizondo (divendres 23 a 00 hores), Jazz Fm (dissabte, de 21 a hores), Merrie Melodies un nou programa de swing de la mà de l’associació Hoopers de la Garriga, Jordi Costa i Carme Roca (diumenge, de 20:30 a 21 hores) i Mossega la poma (diumenge, de 21 a 22 hores). Cinc nous programes que completen la graella sumant un total de 27 els què es poden escoltar cada setmana al 107.4 de la FM, per la TDT o www.radiosilenci.cat

Tothom hi està convidat i, al final, hi haurà un piscolabis per tots els assistents.

Ràdio Silenci

Article anteriorPresentació de candidatura i campanya electoral de Ciutadans
Article següentNúria Cadenas, a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.