Una segona jornada amb molts gols

0
JORNADA_2

Una setmana més tenim la informació de la segona jornada de la Lliga de Futbol Sala de la Garriga, amb els resultats i classificació dels dos grups, que de moment encapçalen per la diferència de gols El Trull –al Grup A- i Little Italy –al Grup B-. A excepció de Moya Advocats i Kalypolis, que varen haver de suspendre el seu enfrontament a causa d’un desafortunat incident del porter dels segons, la resta d’equips ja han jugat el seu segon partit, de manera que la lliga queda així:

Grup A

El Trull va tornar a golejar, aquest cop a Aston Birra, per 3 gols a 8 i segueixen líders gràcies al seu goal average positiu de 9 gols. Els segueixen, també amb sis punts i una diferència de gols de 8, els nois del Sàhara, que es van imposar per un ajustat 5 a 6 a Planet Bikes. L’Illot F.C., per la seva banda, va sumar la seva primera victòria davant Shalke Temeto per 2 gols a 5 i ja és tercer del Grup A, empatat a punts i a gols amb els Black Mambas, que van golejar Kalypolis per 1 a 4.

Moya Advocats va aconseguir els tres punts a costa dels joves del Barri de Dalt després de golejar-los 6 a 2 i ja són cinquens. Així, en sisena posició hi ha Shalke Temeto, seguits de Barri de Dalt, Kalypolis, Planet Bikes i Aston Birra, que tanca la classificació.

Grup B

En l’altre grup, Little Italy segueix avançant amb contundència i es va desfer sense pietat de Coemmo per 8 a 2, de manera que manté el seu lideratge gràcies als 15 gols positius del goal average i els sis punts aconseguits en dues jornades. TJ Automoció també ha fet ple en aquests dos partits gràcies a una nova victòria davant No La toquem per 4 a 0, tot i que la seva diferència de gols és lleugerament inferior a la de Little, amb 12, i són segons. El Pont de Can Noguera aguanta el ritme golejador i endossa un 0 a 7 a El Moble que els permet ser tercers amb +10 gols, seguits d’Assessoria Congost, amb +9 gràcies a una nova victòria, aquest cop davant United, per 0 a 4.

En sisena posició hi trobem, doncs, el Bar La Plaça i Kanilla, que varen empatar 2 a 2 i comparteixen classificació. Vuitens hi ha els No La Toquem, amb zero punts i una diferència negativa de set gols, Coemmo és novè amb -10 i El Moble desè amb -15 gols.

CALENDARI_2012-2013_01

Article anteriorEl jaciment romà de Can Terrers, en condicions malgrat l’amenaça pluja
Article següentPresentació de candidatura i campanya electoral de Ciutadans
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.