Torna el Castanyot del Brou del Mestre

0
Castanyot_2012

Com cada any per aquestes dates, els amics del Brou del Mestre es posen les piles per oferir als garriguencs una opció festiva perquè no hagin de marxar del poble per la Castanyada per buscar gresca i música fins tard. Ja ens tenen acostumats a bons grups de música, animats concursos i la millor companyia, i aquest 27 d’octubre ens han preparat una nova cita al Pavelló de Can Violí, a partir de les 23 h., amb els concerts de La Terrasseta de Preixens, Funky Step & The Sey Sisters i Fish and Chips.

Qui millor que ells mateixos, però, per a convidar-nos a una nova festassa al pavelló:

“Castanyot is coming”

Bones broufolowers assidus i accidentals de tota mena!
Aquest any se’ns ha passat l’arròs i gairebé se’ns oblida que us devem una festa… Però si voleu menjar botifarra de gratis us haureu de buscar un bon “maromo”, perquè aquesta festa toca torrar-se a base de castanyes i licors espirituosos varis. Sí amics i amigues, recuperem el Castanyot per portar-vos l’essència de la tardor gairebé a la porta de casa vostra.

Per això us portem dos grups que busquen les arrels dels seus estils per fer-vos recuperar aquells balls desinhibits d’estius passats. La Terrasseta de Preixens és un grup rumbero que salta fronteres, travessa estils musicals i si cal moriran dalt de l’escenari per vosaltres. I si els de la Terrasseta salten per tots els taulats que trepitgen nosaltres ho fem cap a un estil diferent però que defineix la música discotequera més de puta mare que hi ha. Us convidem a agafar-vos al funk més pur de la mà de Funky Stepts & The Sey Sisters per rememorar grans èpoques de la música negra i del soul-funk més pur dels anys 60 i 70. L’estètica i el ritme us enganxaran des del primer moment i us garantim que les tres Sey Sisters us faran treure l’esperit bailongo que porteu a dins.

Una proposta musical difícil d’igualar que quedarà culminada per les Fish&Chips, dues DJ de la Seu D’Urgell que ja fa temps que fan tremolar els Pirineus amb el seu particular estil basat en l’electro, l’acid punk i l’electronic pop boom. Una sessió de clausura que us acabarà de deixar inconscients per anar a dormir contents!

Us esperem el dissabte 27 d’octubre a partir de les 23 h. al pavelló de Can Violí, a la Garriga!

CASTANYOT 2012
La Terrasseta de Preixens i Funky Steps & The Sey Sisters
27 d’octubre, 23h. 
Pavelló de Can Violí, la Garriga
Entrada: 5€

 

Article anteriorUn equip de garriguencs reinventa la música popular catalana per a nens
Article següentNou acord de la FUMH amb el CNL per promoure el Voluntariat per la llengua
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.