“La Garriga Societat Civil” reivindica un Casal Popular per la Garriga

0
153

L’entitat “La Garriga Societat Civil” s’ha fixat com a objectiu tornar a endegar un procés per tal que un hipotètic Casal Popular de la Garriga “on poder seguir treballant a favor de la cultura, de la societat civil i del poble”, sigui una realitat.

I per a aconseguir-ho està fent circular per Internet i també ha enviat a les entitats garriguenques un text on, amb un to marcadament irònic, repassa la història d’aquesta reivindicació, des dels seus inicis l’any 1999 fins a l’actualitat, en el qual fa un convocatòria a totes les entitats o individus sensibles amb la qüestió, per reunir-se i “dissenyar un pla estratègic per aconseguir, d’una vegada i per totes, el Casal Popular”.

Tota persona o entitat interessada a col·laborar-hi, pot escriure a: lagarriga@societatcivil.org

A continuació podeu llegir el text esmentat:

30948_258049307651177_1399773585_n

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.