El jaciment romà de Can Terrers, en condicions malgrat l’amenaça pluja

0
186

Tal i com vàrem informar dies enrere, abans d’ahir es va realitzar una jornada popular de neteja de les ruïnes romanes de Can Terrers de la Garriga, una activitat inclosa dins del programa “Redescobreix la vil·la romana de Can Terrers”, que ha de culminar el diumenge 28 amb la inauguració d’una nova senaylització d’aquest emplaçament.

Pel que fa l’esmentada jornada popular de neteja, l’amenaça de pluja va fer dubtar als organitzadors fins el darrer moment de suspendre-la o no. Finalment es va seguir amb el programa establert i una quinzena de persones es varen apropar al jaciment al llarg de tot el matí.

El tècnic de patrimoni de l’Ajuntament, Enric Costa, explica que “no es va tractar tant de treure brossa, sinó de retirar pedres caigudes o llençades, arranjar espais de grava, treure les males herbes de les estructures arqueològiques, escombrar…”

Amb tot, Costa fa una valoració positiva de la jornada, sobretot perquè “malgrat les males condicions meteorològiques s’hi va apropar gent interessada”.

Els resultats en relació als jaciments van ser bons i, segons indica, “la realització d’aquests tipus de jornades populars pot ser una bona iniciativa per enfortir la vinculació entre les persones i el seu territori i patrimoni”.

A continuació podeu veure la resta de programació del programa “Redescobreix la vil·la romana de Can Terrers”:

ProgramaActesVil_laRomana

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.