Les pinten de nou… i les tornen a netejar

0
JERC_senyal_oct_2012_01

Aquest cap de setmana, novament, uns brètols han intentat tatxar la paraula “independència” del senyal de la rotonda d’entrada a la Garriga des de Les Franqueses de la N152a, davant del Tamayo. Altre cop, les JERC s’han mobilitzat amb celeritat i aquesta mateixa tarda s’han presentat al lloc dels fets equipats amb draps i aiguarràs per a esborrar tota evidència del vandalisme per part de gent contrària a la instal·lació d’aquests cartells.

En declaracions a VOTV, Jordi Garcia, membre de les JERC de la Garriga, ha assegurat que no es cansaran de “netejar les vegades que faci falta aquest senyal”, alhora que ha defensat la seva legitimitat, convidant als qui no hi estiguin d’acord a “votar a les properes eleccions, com cada quatre anys, i que guanyi a la Garriga un partit espanyolista que defensi les seves posicions, cosa que no ha succeït mai”. Segons les JERC, el consistori “es va declarar democràticament, en una votació al Ple, membre de l’Associació de Municipis per la Independència i Territori Català Lliure i aquest cartell forma part de la posició majoritària del poble”.

VOTV emetrà avui una nota on s’informa del nou acte vandàlic i demà mostrarà les imatges de la neteja del senyal.

JERC_senyal_oct_2012_02

Article anteriorJa es pot veure el vídeo de la Festa de l’estelada de la Garriga
Article següentUn equip de garriguencs reinventa la música popular catalana per a nens
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.