Joana Ortega dóna suport al nou Comitè Executiu d’Unió la Garriga

0
Unio_logo

Divendres dia 19 al vespre, Joana Ortega, vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, va assistir a l’acte de presentació del nou comitè executiu d’Unió la Garriga que va reunir a unes cent vint persones al restaurant La Cabanya.

Ortega va presidir l’acte en el que també van ser-hi presents l’Alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, el president d’UDC la Garriga, Josep Maria Torres, el Vicepresident de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, el president comarcal d’UDC, Ferran Jiménez, i el president de Convergència a la Garriga, Joan Esteban.

Els parlaments van iniciar-se amb el de Josep Maria Torres dedicant unes paraules de record  als expresidents i militants d’UDC, posant especial atenció al fundador del grup de la Garriga, Francesc Carreras i també per l’exregidor Ramon Costa. Seguidament, va procedir a presentar els nous membres del comitè executiu del partit i va exposar les principals línies de treball i els motius de l’impuls i la nova etapa que enceten, també, amb l’augment del nombre de militants. El comitè està compost, a més del president, per Francesc Puigdomènech en el càrrec de vicepresident, Jordi Zapater com a tresorer i Montse Llobet en la secretaria. Torres va destacar la intenció de seguir augmentant la militància, tot esperant aconseguir un col·lectiu de treball heterogeni que debati i treballi conjuntament amb el Comitè per a abordar els problemes actuals, així com per a buscar solucions més o menys creatives per tal de pal·liar les actuals situacions socials. Torres va afirmar “pensem que la situació econòmica i social no s’arregla apujant els impostos ni retallant el salari i les prestacions. El que necessitem de veritat és crear llocs de treball. I per això és imprescindible el suport, la motivació i les ganes d’innovar de la petita i mitjana empresa i dels autònoms. Volem fomentar l’intercanvi, l’ajuda i la col·laboració”.

El tercer objectiu del nou comitè és el de mantenir les bones relacions amb CDC i tornar a impulsar la Federació CiU. Finalment, va acabar el discurs parlant del seu objectiu a nivell nacional que és el de donar suport total al procés que ha iniciat Catalunya on es demana la independència i pel qual afirma que “CiU ha de obtenir una majoria absoluta al Parlament les properes eleccions per poder tenir el dret a decidir”.

Els parlaments de Ferran Jimenez i de l’Alcaldessa Meritxell Budó van anar encaminats a encoratjar el nou equip de treball creat per Unió en moments difícils en què fer política es banalitza bastant.

Finalment, va tancar l’acte la vicepresidenta del Govern Joana Ortega, dirigint-se als presents felicitant també les iniciatives d’Unió la Garriga i mostrant el seu entusiasme per aquest augment de militants i simpatitzants. Ortega va parlar dels gairebé dos anys de l’actual equip de govern de la Generalitat i de com s’encaren les eleccions del 25 de novembre, “amb il·lusió i serenitat”. “Cal”, va afegir, “recollir la veu de la manifestació de l’11 de setembre de manera seriosa, lliure i responsable. La base humanística d’Unió té molt present que cal garantir l’estat del benestar. El nostre objectiu és doble: Per una banda a nivell de Nació i, per l’altra, de Societat. El de nació per reactivar-la amb la creació de llocs de treball garantint la cohesió del país i el benestar social. Tot de forma cohesionada. I un cop exhaurit l’instrument del pacte fiscal, era un acte de plena valentia convocar eleccions. Ara cal anar més enllà, cohesionats perquè hi hagi riquesa perquè sinó no hi ha dignitat del poble. Cal escoltar a la gent i saber què es vol”.

Ortega va voler donar protagonisme al centenar de persones assistents tot dient que és moment de parlar i d’explicar les coses: “Necessitem la màxima complicitat perquè és viable i cal dir que no es trenca amb res. Només es parla de trencar des de fora. Per això us animo a tots a transmetre i explicar la veritat sobre qui som i com som. Sobretot ara que estem en el punt de mira de tot Europa. El nostre Govern mai s’ha amagat de res. Si justament destaca per alguna cosa és per la claredat que ha demostrat sempre. Hem pres decisions molt difícils i s’han explicat. Som un país madur per entendre-ho”. Va citar també l’exemple del Regne Unit com a cas de país capaç d’acceptar el referèndum d’Escòcia: “Volen escoltar què ha de dir la gent. Tant de bo aquí en Rajoy també volgués escoltar-ho”.

Després de la presentació, la vicepresidenta va debatre durant una bona estona amb els presents.

Unió la Garriga

Uni_oct_2012_01

D’esquerra a dreta, Montse Llobet, Jordi Zapater i Josep Maria Torres, secretària, tresorer i president del nou Comitè Executiu d’Unió la Garriga respectivament; Joana Ortega, vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya; Francesc Puigdomènech, vicepresident Comitè Executiu Unió la Garriga; Ferran Jimenez, president comarcal d’Unió, i Ferran Civil, vicepresident de la Diputació de Barcelona.


Uni_oct_2012_02

Els membres del nou Comitè Executiu d’Unio la Garriga. D’esquerra a dreta, Montse Llobet, Francesc Puigdomènech, Josep Maria Torres i Jordi Zapater, secretària, vicepresident, president i tresorer, respectivament.

Article anteriorNotable augment de visites a La Garriga Digital.cat
Article següentCiutadans La Garriga presenta el seu nou perfil a Facebook i a Twitter
Treballem pel nostre poble. #LlibertatPresosPoliticsiExiliats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.