Ciutadans La Garriga presenta el seu nou perfil a Facebook i a Twitter

0
Ciutadans_LG_logo

Aquest cap de setmana, aprofitant el procés d’eleccions primàries que hem tingut al nostre partit pel qual han estat escollits els cinc primers llocs de la llista per Barcelona de cara a les eleccions al Parlament del pròxim 25 de novembre, hem aprofitat a la nostra secció local de la Garriga per inaugurar oficialment els nostres perfils com Ciutadans La Garriga a Facebook (facebook.com/CiutadansLaGarriga) i Twitter (twitter.com/Cs_LaGarriga o @Cs_LaGarriga).

Sens dubte es tracta d’un pas més en la línia de donar a conèixer i anar consolidant aquesta jove secció del partit dins del nostre municipi.

Ciutadans ha estat des del seu naixement un partit molt vinculat a les xarxes socials i a potenciar dia a dia la seva presència a Internet. Serveixi com a exemple que el nostre president Albert Rivera, el qual recordem resideix al nostre municipi, és un dels polítics espanyols més seguits a Twitter. Seguint aquesta voluntat de fer una política 2.0 molt activa, des de Ciutadans La Garriga volem potenciar un perfil propi en les dues xarxes socials més importants del ciberespai per a donar a conèixer el nostre projecte municipal, autonòmic i estatal especialment a tots els garriguencs.

Tant des de Facebook com des de Twitter anirem informant de les nostres activitats i posicionaments polítics i, sobretot, busquem que sigui un marc d’interacció amb el ciutadà de manera que aquest trobi en nosaltres un partit de persones que no tenen aspiracions a perpetuar-se com a professionals de la política sinó un partit de persones que durant un període de les seves vides volen intervenir en política per regenerar-la i ajudar en la major i millor de les voluntats possibles als seus conciutadans.

Així doncs, els membres de la secció local de Ciutadans quedem a la vostra disposició per resoldre dubtes, escoltar suggeriments o iniciar un sa debat sobre aquells temes d’actualitat que us interessin. Estem convençuts que podem ser la veu de molts garriguencs que no estan d’acord amb que tant el govern municipal com l’autonòmic es trobin immersos en discursos de divisió i aixecament de fronteres mentre el dia a dia dels nostres fills, autònoms, petits empresaris, treballadors assalariats és més dur. Volem ser la veu dels que no han caigut en el parany de pensar que tapant els problemes amb banderes i més si aquestes són banderes que no ens representen a tots els catalans, el nostre futur serà paradisíac.

Us hi esperem.

Ciutadans La Garriga

Article anteriorJoana Ortega dóna suport al nou Comitè Executiu d’Unió la Garriga
Article següentJa es pot veure el vídeo de la Festa de l’estelada de la Garriga
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.