Xavier Mora i Jordi Vila, jugadors garriguencs de rugbi del XV del Vallès

0
rugbi

Mesos enrere vàrem entrevistar en aquest espai al garriguenc Xavier Mora, aficionat al rugbi que juga a l’equip XV del Vallès de Granollers amb el també garriguenc Jordi Vila els quals, aquest proper dissabte 20 d’octubre, jugaran a dos quarts de sis de la tarda contra el Reus Rugbi a les pistes d’atletisme de Granollers, en el que serà la segona jornada de la lliga.

Des de La Garriga Digital.cat tenim la voluntat de fer-nos ressò del màxim d’esports possibles, sovint minoritaris o minoritzats pel gran seguiment que té el futbol. Així les coses, a partir d’ara intentarem mantenir-vos informats de l’evolució d’aquest equip i de l’actuació en concret d’aquests dos esportistes garriguencs.

 

Article anteriorLa CUP triplica el nombre d’avals necessaris per presentar-se a les eleccions
Article següentL’Ajuntament canvia fins a 13 ordenances fiscals per adaptar-les a l’augment de l’IPC per al 2013
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.