Xavier Mora i Jordi Vila, jugadors garriguencs de rugbi del XV del Vallès

0
199

Mesos enrere vàrem entrevistar en aquest espai al garriguenc Xavier Mora, aficionat al rugbi que juga a l’equip XV del Vallès de Granollers amb el també garriguenc Jordi Vila els quals, aquest proper dissabte 20 d’octubre, jugaran a dos quarts de sis de la tarda contra el Reus Rugbi a les pistes d’atletisme de Granollers, en el que serà la segona jornada de la lliga.

Des de La Garriga Digital.cat tenim la voluntat de fer-nos ressò del màxim d’esports possibles, sovint minoritaris o minoritzats pel gran seguiment que té el futbol. Així les coses, a partir d’ara intentarem mantenir-vos informats de l’evolució d’aquest equip i de l’actuació en concret d’aquests dos esportistes garriguencs.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.