Notable augment de visites a La Garriga Digital.cat

0
161

Aquesta darrera setmana l’actualitat garriguenca ha estat trepidant i, des de La Garriga Digital.cat, en la mesura del possible, hem intentat donar cobertura a les múltiples notícies relacionades amb el municipi, que l’han situat a primera línia mediàtica. Aquests esforços s’han vist traduïts en un augment considerable del trànsit i de les visites a la pàgina web, que aquesta darrera setmana no han baixat de les 1.000 diàries, arribant a pics de 1.470 i de 1.557 els proppassats dimecres i dijous respectivament. La grata sorpresa va ser, però, divendres dia 19, quan vàrem fer miques el nostre rècord de visites arribant a un total de 2.779 en un sol dia!

L’evolució que ha seguit La Garriga Digital.cat al llarg d’aquests dos primers anys i mig de vida ha estat positiva i constant, arribant a consolidar durant els darrers mesos una mitjana al voltant de les 750 visites diàries al web, una xifra gens menyspreable per a un mitjà de caràcter local com és el nostre.

La Garriga Digital.cat va néixer el febrer de 2010 com una eina de comunicació local i de proximitat que tenia –i segueix tenint- com a objectiu, tractar i difondre la màxima informació relacionada amb la Garriga i, alhora, oferir a la ciutadania una plataforma de participació on tothom, sigui quina sigui la seva condició, pugui expressar-se i opinar lliurement, sempre respectant a la resta de conciutadans.

Tot plegat no hagués estat possible sense la bona feina dels col·laboradors del mitjà, que s’ha vist afavorida per les sinèrgies establertes amb altres mitjans locals i per la bona entesa i sintonia amb l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament i amb Ràdio Silenci. A més, i ja des del primer dia, hem apostat decididament per les xarxes socials com a eina per a difondre la nostra feina i, cada cop amb més freqüència, les nostres notícies circulen per la xarxa, donant molta més notorietat a tot allò que publiquem, també fota de la Garriga.

A tots els que ho heu fet possible, moltes gràcies!

I recorda, si vols col·laborar amb nosaltres, pots contactar-nos a: redacció@lagarrigadigital.cat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.