Notable augment de visites a La Garriga Digital.cat

0
2779

Aquesta darrera setmana l’actualitat garriguenca ha estat trepidant i, des de La Garriga Digital.cat, en la mesura del possible, hem intentat donar cobertura a les múltiples notícies relacionades amb el municipi, que l’han situat a primera línia mediàtica. Aquests esforços s’han vist traduïts en un augment considerable del trànsit i de les visites a la pàgina web, que aquesta darrera setmana no han baixat de les 1.000 diàries, arribant a pics de 1.470 i de 1.557 els proppassats dimecres i dijous respectivament. La grata sorpresa va ser, però, divendres dia 19, quan vàrem fer miques el nostre rècord de visites arribant a un total de 2.779 en un sol dia!

L’evolució que ha seguit La Garriga Digital.cat al llarg d’aquests dos primers anys i mig de vida ha estat positiva i constant, arribant a consolidar durant els darrers mesos una mitjana al voltant de les 750 visites diàries al web, una xifra gens menyspreable per a un mitjà de caràcter local com és el nostre.

La Garriga Digital.cat va néixer el febrer de 2010 com una eina de comunicació local i de proximitat que tenia –i segueix tenint- com a objectiu, tractar i difondre la màxima informació relacionada amb la Garriga i, alhora, oferir a la ciutadania una plataforma de participació on tothom, sigui quina sigui la seva condició, pugui expressar-se i opinar lliurement, sempre respectant a la resta de conciutadans.

Tot plegat no hagués estat possible sense la bona feina dels col·laboradors del mitjà, que s’ha vist afavorida per les sinèrgies establertes amb altres mitjans locals i per la bona entesa i sintonia amb l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament i amb Ràdio Silenci. A més, i ja des del primer dia, hem apostat decididament per les xarxes socials com a eina per a difondre la nostra feina i, cada cop amb més freqüència, les nostres notícies circulen per la xarxa, donant molta més notorietat a tot allò que publiquem, també fota de la Garriga.

A tots els que ho heu fet possible, moltes gràcies!

I recorda, si vols col·laborar amb nosaltres, pots contactar-nos a: redacció@lagarrigadigital.cat

Article anteriorL’Ajuntament canvia fins a 13 ordenances fiscals per adaptar-les a l’augment de l’IPC per al 2013
Article següentJoana Ortega dóna suport al nou Comitè Executiu d’Unió la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.