L’Ajuntament canvia fins a 13 ordenances fiscals per adaptar-les a l’augment de l’IPC per al 2013

0
Ple_juliol

El passat dimecres 17 d’octubre l’Ajuntament de la Garriga va celebrar un Ple marcat per l’aprovació de fins a 13 modificacions de les ordenances fiscals per tal d’adaptar-les a l’augment de l’IPC de cara al 2013.

En aquest sentit, gairebé totes les mocions relacionades amb les esmentades ordenances es varen aprovar per unanimitat, tret de la de l’augment de l’IBI, per les discrepàncies per part del PSC i d’ICV amb les bonificacions proposades per l’equip de govern per a les famílies nombroses. Tanmateix, però, a petició del grup de SI es va afegir una modificació a l’esmentada bonificació per la qual s’ampliava la xifra del cadastre fins a 200.000 € perquè així se’n puguin beneficiar més famílies.

Al marge d’aquests punts, també es varen debatre altres mocions, com la presentada pel PSC, ICV i SI en contra del tancament del servei nocturn del CAP, aspecte sobre el qual recentment es va informar que es reprendran les negociacions amb CatSalut el 2013, o la presentada pel PSC en solitari en contra de l’augment de l’IVA del material escolar.

Per altra banda, una altra moció destacada va ser la també presentada per ICV, per la qual es demanarà als establiments que no llencin els aliments a punt de caducar i habilitin unes estanteries per aquests.

Finalment, tots els grups del Consistori van decidir fer front comú per tal de fer força a l’hora de renegociar amb SOREA l’augment de preu de l’aigua.

Article anteriorXavier Mora i Jordi Vila, jugadors garriguencs de rugbi del XV del Vallès
Article següentNotable augment de visites a La Garriga Digital.cat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.