La Garriga Digital

Les JERC de la Garriga recapten fons a favor de La Bressola

El passat diumenge una cinquantena de persones van assistir a l’acte que les JERC – La Garriga vam organitzar dins del marc de la campanya de les JERC – Vallès Oriental per recaptar fons solidaris que ajudin a garantir l’ensenyament de la nostra llengua a la Catalunya Nord.

Vam poder comptar amb la Montserrat Ventura, portaveu comarcal de les JERC i que va estar fent pràctiques a La Bressola, que ens va explicar la seva experiència personal i també ens va exposar els principals eixos que formen La Bressola i les dificultats econòmiques que està patint a causa de la poca col·laboració del govern francès i la retallada de les subvencions de les institucions de la Catalunya del Sud.

En la segona part de l’acte, Oriol Ramon, president d’ERC a La Garriga ens va parlar sobre la salut del català al territori de la nostre nació ocupat per l’estat francès, i els beneficis que l’existència de la xarxa d’escoles de La Bressola ha causat en la implantació del català en territoris especialment difícils a causa del model centralitzat de França.

El proper dia 10 de novembre a les 10h del matí a la Porxada de Granollers tindrà lloc la venta simbòlica de llibres de segona mà. Tots els fons que recaptem aniran directament destinats a La Bressola. Vine a comprar un llibre i ajuda a no apagar la flama de la nostra llengua a la Catalunya Nord!

JERC La Garriga

Exit mobile version