Les JERC de la Garriga recapten fons a favor de La Bressola

0

El passat diumenge una cinquantena de persones van assistir a l’acte que les JERC – La Garriga vam organitzar dins del marc de la campanya de les JERC – Vallès Oriental per recaptar fons solidaris que ajudin a garantir l’ensenyament de la nostra llengua a la Catalunya Nord.

Vam poder comptar amb la Montserrat Ventura, portaveu comarcal de les JERC i que va estar fent pràctiques a La Bressola, que ens va explicar la seva experiència personal i també ens va exposar els principals eixos que formen La Bressola i les dificultats econòmiques que està patint a causa de la poca col·laboració del govern francès i la retallada de les subvencions de les institucions de la Catalunya del Sud.

BressolaEn la segona part de l’acte, Oriol Ramon, president d’ERC a La Garriga ens va parlar sobre la salut del català al territori de la nostre nació ocupat per l’estat francès, i els beneficis que l’existència de la xarxa d’escoles de La Bressola ha causat en la implantació del català en territoris especialment difícils a causa del model centralitzat de França.

El proper dia 10 de novembre a les 10h del matí a la Porxada de Granollers tindrà lloc la venta simbòlica de llibres de segona mà. Tots els fons que recaptem aniran directament destinats a La Bressola. Vine a comprar un llibre i ajuda a no apagar la flama de la nostra llengua a la Catalunya Nord!

JERC La Garriga

Article anteriorOficialment presentades les plaques de “Municipi per la independència”
Article següentEscola Catalana SI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.