La CUP dóna suport a la vaga general del 14 N

0
CUP_la_Garriga_01

La CUP donarà suport a la vaga general prevista per al pròxim 14 de novembre, i ha anunciat la seva participació activa en les mobilitzacions que s’organitzin en el marc d’aquesta jornada. La formació ha qualificat de “necessària” la convocatòria, i ha valorat positivament que coincideixi amb la campanya electoral del 25N, per tal de “fer palès el descontentament existent entre la ciutadania i situar les demandes socials i laborals en l’agenda política de la campanya”.

La convocatòria de vaga arriba unes setmanes després de la ronda de contactes que la CUP va mantenir amb els diferents sindicats i agents socials del país, en què els representants de la formació van traslladar a les organitzacions sindicals la necessitat d’articular “una resposta clara, immediata i contundent contra les agressions socials i laborals” que estan patint les classes populars catalanes. Per la CUP, aquesta convocatòria ha de ser “el punt de sortida de més mobilitzacions continuades per bastir un model econòmic de justícia social en el marc d’uns Països Catalans lliures”.

En aquest sentit, la CUP ha destacat que el proper mes de novembre les classes populars del país tenen dues cites ineludibles, fent referència a la vaga general i a les eleccions del 25N, en el cas del Principat, i tant en un cas com en l’altre ha fet una crida a la mobilització massiva en defensa dels drets nacionals i socials de les catalanes i els catalans, “amb l’objectiu de superar la nostra dependència dels estats espanyols i francès, dels mercats i de les oligarquies nacionals, estatals i internacionals”. En definitiva, han declarat, “de passar pàgina al capitalisme per construir una alternativa al servei de la majoria”.

Article anteriorEscola Catalana SI
Article següentL’actor Sergi Mateu, a la Garriga amb “Espistolari íntim”
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.