Ataquen els nous rètols de “Municipi per la independència” i les JERC els reparen aquesta mateixa nit

0
IMG_6041

Aquesta mateixa nit, al fer-se fosc, un nou acte vandàlic ha tingut lloc a la Garriga –recordem que no fa ni 24 hores que un hacker ha atacat la web de l’Ajuntament- quan algú ha tatxat amb un esprai negre la paraula “independència” del rètol instal·lat a la rotonda de l’entrada al poble des de Granollers, davant del Tamayo.

Quan els membres de les JERC de la Garriga se n’han assabentat, aquesta mateixa nit, s’han desplaçat ràpidament al lloc dels fets i han netejat les senyalitzacions fins que han aconseguit restablir-ne la imatge original, segons hem pogut saber gràcies a una nota de premsa enviada fa pocs minuts a La Garriga Digital.cat. A més, durant la neteja de les plaques, ha aparegut la guàrdia urbana i han hagut d’explicar què feien per no ser sospitosos d’actes vandàlics.

Els propis membres de la JERC, en el seu comunicat, s’ofereixen “voluntaris per netejar el nostre poble de qualsevol acte vandàlic d’aquestes característiques” i animen als ciutadans a que, “si tenen en constància d’algun, es posin en contacte amb nosaltres”.

Article anteriorL’actor Sergi Mateu, a la Garriga amb “Espistolari íntim”
Article següentApostem per l’eix social, sense xantatges
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.