Un hacker posa la bandera espanyola a la web de l’Ajuntament i amenaça amb noves accions

0
Web_hackejada_LG_02

La web de l’Ajuntament de la Garriga presenta, a hores d’ara, l’aspecte hackejat amb una bandera espanyola a la seva capçalera, així com escrits en el seu contingut amb els següent missatge:

MUNICIPI PER LA ANTI-INDEPENDENCIA
NO TODOS LOS QUE VIVIMOS EN LA GARRIGA QUEREMOS LA INDEPENDENCIA, ASÍ QUE NO HABLÉIS EN NOMBRE DE TODOS, NO IMPONGÁIS!!!! ESTO SOLO ES UNA ADVERTENCIA, Y IRA HA MAS SI NO QUITÁIS LA PLACA DE “municipi per la independencia”. ¡Viva España y Cataluña!

Les darreres actuacions del consistori semblen haver posat en el punt de mira dels sectors espanyolistes més reactius el nostre municipi i ara passen a l’acció, esperonats pel rebuig a la instal·lació ahir de dues plaques a les entrades del poble on s’hi pot llegir “Municipi per la independència”. Aquest cap de setmana, a més, han tingut lloc al poble la Festa de l’estelada i la “Botiflerada” del dia 12.

A més, fa poques setmanes que es va decidir en el Ple municipal que la Garriga fos declarada Territori català lliure, fet que, sumat a l’adhesió del poble a l’Associació de Municipis per la Independència, sembla haver enfurismat la caverna espanyolista més activa.

 

 

Article anteriorNova etapa de l”AUA amb pas ferm
Article següentOficialment presentades les plaques de “Municipi per la independència”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.