Nova etapa de l”AUA amb pas ferm

0
AUA_FUMH_logo

L’Aula de la Universitat a l’Abast de la Fundació Universitària Martí l’Humà ha reunit aquest dimarts a 115 persones al Patronat de la Garriga per a escoltar el degà de la Faultat d’Economia i Comunicació de la Universitat de Vic, Dr. Antoni Soy, que ha parlat del que representa Eurovegas com a model de país. Tot i que l’equip de coordinació de l’AUA i el ponent eren conscients de què si Eurovegas ara per ara pot anar a algun lloc, l’indret escollit serà a la província de Madrid i no pas a Catalunya, es va mantenir la conferència perquè del que es tractava era d’analitzar què representa Eurovegas com a model de país i si és aquest el model desitjable per a Catalunya. El col·loqui va durar 45 minuts.

És la tercera conferència de l’Aula de la Universitat a l’Abast del curs 2012-2013, després que Teresa Forcades omplís a vessar amb 400 persones el Patronat de la Garriga, moltes d’elles a peu dret, i la Dra. Maribel Pendàs expliqués el proppassat 9 d’octubre la figura del rei Martí l’Humà a 120 persones inscrites.

Enguany l’Aula de la Universitat a l’Abast compta amb 302 inscrits dels quals i, com a novetat en relació al curs anterior, n’hi ha quaranta que tenen menys de 30 anys d’edat.

El nou equip de coordinació i la FUMH, coincidint amb el que el dia de la lliçó inauural de la FUMH van dir l’alcaldessa de la Garriga i el director, vol aprofundir en la bona feina acadèmica feta per l’anterior equip de coordinació sense la qual avui l’AUA no seria una realitat tan consolidada com és. Tanmateix, en aquests moments, el seu objectiu prioritari és rejovenir la mitjana d’edat dels seus inscrits perquè una Aula d’Universitat a l’Abast no ha de ser necessàriament iniciativa adreçada només a persones de més de 55 anys com fins ara, sinó a totes les franges d’edat.

Atès que la Dra. Teresa Freixes ha estat convocada pel President de la Generalitat per a dimarts vinent a la mateixa hora que havia de pronunciar la seva conferència, serà Rosa Cañizares, doctora en Ciències Ambientals, la persona que dissertarà sobre el tema Bones pràctiques per a l’eliminació de residus, amb un enfocament molt adreçat als hàbits de la nostra vida quotidiana.

FUMH

Article anteriorJa ha començat la lliga de futbol sala!
Article següentUn hacker posa la bandera espanyola a la web de l’Ajuntament i amenaça amb noves accions
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.