Ja ha començat la lliga de futbol sala!

0
Jornada_1

Ja s’ha jugat la primera jornada de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga, després de mesos de llarga espera, i els equips ja comencen a fer números, a estudiar els seus futurs rivals i a analitzar els moviments de jugadors habituals de cada any. Enguany, però, la principal novetat és la divisió inicial dels equips en dos grups (A i B), que es jugaran la posterior classificació per una segona ronda entre els millors de cada un d’ells. Això comportarà, a diferència d’altres anys, que sempre hi haurà equips que no jugaran amb d’altres en tot l’any (doncs la primera meitat d’un grup no ho farà amb la segona meitat de l’altre; i viceversa).

Així les coses, ja tenim els primers líders… i les primeres incidències.

El Grup A el comença encapçalant el Sàhara, després de guanyar per 2 a 9 als acabats d’arribar Aston Birra i comparteixen puntuació amb El Trull, que també va guanyar, però en aquest cas per 3 a 7 als també nous Planet Bikes, que ara ja saben el pa que s’hi dóna.

La resta de partits varen acabar en empat (el joves del Barri de Dalt varen quedar 3 a 3 contra un L’Illot cada cop més rocós i el Shalke Temeto va empatar a 2 contra els Black Mambas), a excepció de l’enfrontament entre Kalypolis i Moya, que es va haver de suspendre a causa d’un accident només començar el partit, quan el porter dels primers es va obrir el cap en una acció desafortunada i va acabar a l’ambulància. Esperem que es recuperi aviat i pugui tornar a jugar!

Al Grup B, Little Italy comença amb força després de golejar per 0 a 9 a Kanilla i empata a punts amb quatre equips més: TJ Automoció també va colpejar fort els nois de El Moble i els va guanyar per 3 gols a 11; Assessoria va guanyar 5 a 0 al Bar La Plaça; El Pont de Can Noguera es va desfer per 1 gol a 4 dels No La Toquem; i United va fer el mateix amb Coemmo.

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.