Activats per a redescobrir la vil·la romana de Can Terrers

0
villa_romana

Inclosa dins de les activitats programades amb motiu dels actes d’inauguració de la nova senyalització de l’espai de la vil·la romana de Can Terrers, el proper dia 21 d’octubre l’Ajuntament de la Garriga ha organitzat una jornada de neteja popular per a condicionar aquest històric emplaçament.

Així les coses, a partir de dos quarts d’onze del matí s’iniciarà aquesta activitat, que estarà conduïda per la restauradora Debora Iglesias (empresa CRAT SCP), la qual farà una detallada explicació sobre de quina manera es fa i en què consisteix la restauració d’un jaciment arqueològic.

També inclòs dins d’aquestes activitats, el dijous 25 d’octubre, a les vuit del vespre. la sala noble de Can Raspall acollirà la conferència “Últimes aportacions de l’arqueologia al coneixement de la vil·la romana de Can Terrers”, que anirà a càrrec d’Ivan Salvadó i de Lluís Vila, arqueòlegs de l’Empresa Estrats.

Finalment, el diumenge 28 es farà la inauguració de l’esmentada senyalització, a partir de dos quarts de dotze del migdia a la mateixa vil·la romana.

ProgramaActesVil_laRomana

Article anteriorLa Garriga instal·la dues plaques de “Municipi per la Independència” a les entrades del poble
Article següentJa ha començat la lliga de futbol sala!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.