La Garriga instal·la dues plaques de “Municipi per la Independència” a les entrades del poble

0
406
Els serveis de brigada de l’Ajuntament de la Garriga han instal·lat avui dimarts 16 d’octubre les plaques que es poden veure a la imatge i que donen la benvinguda als que arriben en cotxe des de Granollers o des de Vic al municipi de la Garriga(Vallès Oriental). Les plaques han estat una iniciativa de l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga i han estat sufragades per subscripció popular amb la col·laboració de l’ajuntament, que les ha instal·lat.
La Garriga és un municipi associat a l’Associació de Municipis per la Independència i Territori català lliure des del passat 26 de setembre. Per la manifestació independentista del proppassat 11 de setembre, la Garriga va ser el poble del Vallès d’on més autocars van sortir, un total de 10 amb més de 500 persones. Aquest diumenge 14 d’octubre, en una plaça plena de gom a gom, es penjà de l’ajuntament l’estelada més gran del món.
Víctor Rodríguez i Iñigo
Resp. Comunicació ANC la Garriga

Els serveis de brigada de l’Ajuntament de la Garriga han instal·lat avui dimarts 16 d’octubre les plaques que es poden veure a la imatge i que donen la benvinguda als que arriben en cotxe des de Granollers o des de Vic al municipi de la Garriga (Vallès Oriental). Les plaques han estat una iniciativa de l’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga i han estat sufragades per subscripció popular amb la col·laboració de l’Ajuntament, que les ha instal·lat.

La Garriga és un municipi associat a l’Associació de Municipis per la Independència i Territori català lliure des del passat 26 de setembre. Per la manifestació independentista del proppassat 11 de setembre, la Garriga va ser el poble del Vallès d’on més autocars van sortir, un total de 10 amb més de 500 persones. Aquest diumenge 14 d’octubre, en una plaça plena de gom a gom, es penjà de l’ajuntament l’estelada més gran del món.

Víctor Rodríguez i Iñigo. Responsable Comunicació ANC la Garriga


ANC_plaques_03

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.