Si el veieu… somrieu!

0
Google_Maps

Avui, el popular cotxe que fotografia els carrers per Google Maps volta per la Garriga per actualitzar les imatges de la plataforma de geolocalització més famosa del món. És possible que us el trobeu recorrent els carrers, xino xano, i que capti la vostra imatge per la posteritat i fins a nova actualització.

Si topeu amb ell, no us oblideu de posar bona cara! (tot i que us la pixelaran).

Google Maps (durant un temps anomenat Google Local) és un servei de cartografia en línia gratuït de Google, disposa d’una interfície d’usuari amb zoom. Ofereix mapes i imatges reals provinents de satèl·lits i avions, que es poden consultar des del web de Google Maps o com a incrustacions a terceres webs a través de l’API de Google Maps. El Google Earth és un programa relacionat que integra en un programa les imatges per satèl·lit en forma de globus terraqüi.

Extret de Viquipèdia.cat.

Article anteriorLa derrota de l’Olímpic el situa en descens directe
Article següentLa CUP decideix concórrer a les eleccions del Parlament de Catalunya
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.