Laia Guinjoan, de la Garriga, explica el Gran Recapte a “Els matins” de TV3

0
laia_guinjoan

La garriguenca Laia Guinjoan va ser entrevistada com a responsable del  Gran Recapte d’Aliments, una iniciativa del Banc del Aliments que, amb la col·laboració de l’Obra Social de la Caixa, pretén donar ajuda alimentària al milió i mig de persones que es calcula que ho necessiten a Catalunya.

Segons Guinjoan, per a doblar l’anterior recapte i arribar a recollir 1.400 tones d’aliments és molt necessària la implicació dels voluntaris (tothom ho pot ser), que actuen a totes les cadenes de supermercats amb les que es tenen acords.

El procediment que es segueix és el següent: el voluntari, que va identificat amb la samarreta de la campanya, dóna una bossa de plàstic a l’entrada del supermercat a les persones que volen col·laborar i aquestes, un cop surten, les tornen plenes dels aliments.

Pots visualitzar l’entrevista a la Laia Guinjoan en la que s’explica el recorregut que segueixen els aliments recaptats, en aquest vídeo:

Article anteriorCelebrem el Dia Mundial de la Salut Mental
Article següentOrdre del dia del Ple de la Garriga de 17 d’octubre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.