Laia Guinjoan, de la Garriga, explica el Gran Recapte a “Els matins” de TV3

0
186

La garriguenca Laia Guinjoan va ser entrevistada com a responsable del  Gran Recapte d’Aliments, una iniciativa del Banc del Aliments que, amb la col·laboració de l’Obra Social de la Caixa, pretén donar ajuda alimentària al milió i mig de persones que es calcula que ho necessiten a Catalunya.

Segons Guinjoan, per a doblar l’anterior recapte i arribar a recollir 1.400 tones d’aliments és molt necessària la implicació dels voluntaris (tothom ho pot ser), que actuen a totes les cadenes de supermercats amb les que es tenen acords.

El procediment que es segueix és el següent: el voluntari, que va identificat amb la samarreta de la campanya, dóna una bossa de plàstic a l’entrada del supermercat a les persones que volen col·laborar i aquestes, un cop surten, les tornen plenes dels aliments.

Pots visualitzar l’entrevista a la Laia Guinjoan en la que s’explica el recorregut que segueixen els aliments recaptats, en aquest vídeo:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.