La derrota de l’Olímpic el situa en descens directe

0
logo_olimpic

L’Olímpic la Garriga continua patint de valent a la nova categoria i es col·loca en zona de descens directe després de sis jornades, i és que ja s’albirava que la Segona Catalana no tenia res a veure amb la tercera, on el paper dels garriguencs l’any passat va ser excel·lent i els va dur a l’ascens.

Després de la primera victòria d’aquesta lliga davant del Gironella per 1 gol a 2 que semblava donar aire a l’Olímpic, aquest cap de setmana s’ha tornat a ensopegar, aquest cop amb el C.E. Manlleu, davant d’un Municipal de la Garriga ple a vessar. La crònica del partit ens l’ofereix Pedro Prieto.

Jornada_6_FITXACrònica del partit

Ple absolut al Municipal de la Garriga per presenciar la sisena jornada del campionat de 2a Catalana del grup IV entre el conjunt garriguenc i el CE Manresa. El partit coincidia amb la presentació de tots els equips del futbol base i amateur de l’Olímpic. Era la gran festa del futbol garriguenc i l’Olímpic, que comptava amb absències importants com les de Juanmi, no pogué sumar els tres punts.

El partit va començar amb un Olímpic que intentava fer el seu joc de toc però el conjunt del Bages feia una pressió asfixiant al mig del camp. El Manresa presentà les seves credencials com un equip que, sens dubte, al final de la temporada estarà a la part alta de la classificació. No oblidem que la setmana anterior va guanyar 2 a 0 al Tona, fins ara líder de la categoria.

Al minut 13, els manresans tingueren una gran ocasió amb un xut de Charly Lumbreras, que un encertat Mascaró pogué blocar.

Al minut 14, una gran centrada de Kevin Sorbas la rematà de cap Tete, fent pujar el primer gol al marcador per al quadre del Bages. Era el 0 a 1.

Tot i això, la reacció de l’Olímpic fou immediata i pocs minuts després una gran centrada fou  rematada de cap per Joan Viñallonga i la pilota, després de tocar el pal, es colà a la porteria defensada per Cañadas.

Els garriguencs ho intentaven però el Manresa també tenia les seves opcions i així, al minut 37, arribà l’1 a 2 obra d’Àlex Pérez després d’executar una falta dins de la frontal de l’àrea en la qual baté magistralment a un gran Mascaró. Amb aquest resultat s’arribà al descans.

L’Olímpic a la segona part seguí lluitant amb totes les seves armes i al minut 60 pogué  igualar el partit però el xut de Jordi Ballús sortí fora per ben poc.

Els nois de Tony Cruz ho intentaven amb convicció, però el Manresa demostrà el perquè de la seva condició i hagués pogut inclús ampliar la renda de gols amb les seves contres letals.

Recordeu que l’Olímpic compta amb un partit menys, el corresponent a la 4a jornada contra l’equip egarenc del San Lorenzo, que fou suspès per la pluja i que es jugarà el dia 1 de novembre a partir de les 12 del migdia al Municipal garriguenc.

Diumenge que ve l’Olímpic la Garriga visitarà el camp de l’OAR Vic, un equip que està a la zona baixa de la classificació, al Municipal Torras i Bages de Vic, un camp on sempre és complicat endur-se’n els 3 punts, ja que és de gespa natural i les últimes pluges caigudes per Osona poden haver deixat una superfície molt malmesa. El partit tindrà lloc diumenge a les 11:45 h.

Sang i passió. Visca l’Olímpic!!!

Pedro Prieto Bernabéu

jornada_6_RESULTATS_I_CLASS

Article anteriorL’estelada més gran del món, a la Garriga
Article següentSi el veieu… somrieu!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.