L’estelada més gran del món, a la Garriga

0
465

Un públic molt nombrós s’ha reunit aquesta tarda a la plaça de l’Església de la Garriga per assistir a la penjada de l’estelada més gran del món de la façana del Consistori, en un acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ACN) de la Garriga.

Així les coses, puntualment a partir de les cinc de la tarda, la immensa estelada ha començat a ser desplegada fins a cobrir tota la façana, moment en el qual s’han fet uns parlaments amb un marcat to reivindicatiu.

Acte seguit, les entitats garriguenques ANC, Òmnium Cultural, Agrupació Sardanista i el propi Ajuntament de la Garriga han apadrinat els quatre cartells que s’instal·laran a diferents entrades del poble, on s’hi pot llegir “Municipi per la Independència”. En aquest sentit, des de l’ANC de la Garriga s’ha indicat que  aquests cartells han estat subvencionats únicament i exclusiva amb aportacions desinteressades i a títol particular fetes per diferents ciutadans, i que amb l’estelada que es penjarà a l’entrada de la Garriga, tal i com es va aprovar en el darrer Ple, es farà el mateix.

Mentre la gent entonava “Els segadors” i entre crits d’independència, també s’ha desplegat una pancarta gegant on s’hi podia llegir “Catalonia, Europe’s next state”.

L’acte, que a l’inici ha comptat amb la presència del pilot garriguenc Marc Guasch amb la seva moto, ha finalitzat amb una xocolatada i amb l’encesa de quatre bengales vermelles al terrat de l’Ajuntament, com a homenatge a la figura del President de Catalunya i màrtir Lluís Companys, afusellat demà farà 72 anys.

Reportatge de VOTV

cartells

next_europe

bengales

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.