L’estelada més gran del món, a la Garriga

0
estelada_gegant

Un públic molt nombrós s’ha reunit aquesta tarda a la plaça de l’Església de la Garriga per assistir a la penjada de l’estelada més gran del món de la façana del Consistori, en un acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ACN) de la Garriga.

Així les coses, puntualment a partir de les cinc de la tarda, la immensa estelada ha començat a ser desplegada fins a cobrir tota la façana, moment en el qual s’han fet uns parlaments amb un marcat to reivindicatiu.

Acte seguit, les entitats garriguenques ANC, Òmnium Cultural, Agrupació Sardanista i el propi Ajuntament de la Garriga han apadrinat els quatre cartells que s’instal·laran a diferents entrades del poble, on s’hi pot llegir “Municipi per la Independència”. En aquest sentit, des de l’ANC de la Garriga s’ha indicat que  aquests cartells han estat subvencionats únicament i exclusiva amb aportacions desinteressades i a títol particular fetes per diferents ciutadans, i que amb l’estelada que es penjarà a l’entrada de la Garriga, tal i com es va aprovar en el darrer Ple, es farà el mateix.

Mentre la gent entonava “Els segadors” i entre crits d’independència, també s’ha desplegat una pancarta gegant on s’hi podia llegir “Catalonia, Europe’s next state”.

L’acte, que a l’inici ha comptat amb la presència del pilot garriguenc Marc Guasch amb la seva moto, ha finalitzat amb una xocolatada i amb l’encesa de quatre bengales vermelles al terrat de l’Ajuntament, com a homenatge a la figura del President de Catalunya i màrtir Lluís Companys, afusellat demà farà 72 anys.

Reportatge de VOTV

cartells

next_europe

bengales

Article anteriorEstrenem secció a la web: Partits garriguencs
Article següentLa derrota de l’Olímpic el situa en descens directe
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.