Lorena Ruiz triomfa a “La Voz”

0
Lorena_Ruiz

A la Garriga no és precisament una desconeguda la noia que va posar una de les veus al fenomenal vídeo que, no fa pas tant, va triomfar a la xarxa sota el títol “La Garriga Is Playing For Change Too” i a dia d’avui ja té més de 207.000 visualitzacions a Youtube. Es tracta de Lorena Ruiz, una jove de 25 anys, dependenta de la gasolinera Fonstserè, que des de petita té clar que vol fer del cant la seva vida i que aquests dies busca la seva oportunitat al popular programa de Tele5 “La Voz”.

La seva actuació d’ahir dimecres en horari de màxima audiència no ha passat desapercebuda pels seus amics i familiars, que han omplert les xarxes socials amb missatges de suport i d’admiració per la Lorena, que camina amb pas ferm en un dels programes de més èxit de la temporada. “He arribat molt més lluny del que pensava i tot això és increïble” assegurava a Tele5 tot just abans de la seva actuació.

Ahir, concretament, va debutar amb una cançó que coneix prou bé, “Somewhere over the rainbow”, de la banda sonora de la pel·lícula “The Wizard of Oz”, i va aconseguir que Rosario Flores l’escollís per formar part del seu equip, amb el qual competirà durant aquesta temporada juntament amb d’altres cantants. La seguirem amb atenció.

Podeu veure la seva actuació seguint aquest enllaç.

Article anteriorUna assemblea local gratificant
Article següentL’ordre dels factors pot alterar el producte
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.