Finalment el CAP mantindrà el seu horari habitual

0
cap_la_garriga

El passat dilluns 8 d’octubre informàvem que a partir del mes de novembre el Centre d’Atenció Primària de la Garriga romandria tancat a les nits, i que tota persona que necessités atenció mèdica entre les 12 de la nit i les 8 del matí hauria de trucar al 061.

Finalment, però, l’Ajuntament de la Garriga ha fet públic aquest migdia que el CAP de la Garriga mantindrà el mateix horari que fins ara, després de les negociacions dutes a terme entre CatSalut i l’equip de govern del Consistori.

L’alcaldessa Meritxell Budó es mostrava avui a Ràdio Silenci satisfeta de l’acord “ja que s’han escoltat les peticions que hem fet des de l’Ajuntament”. Segons Budó “s’ha de parlar amb més profunditat sobre com afecta i què suposa un tancament d’aquestes característiques”, alhora que indica que, malgrat les dades estadístiques assenyalen que la mitjana d’atenció a l’ambulatori entre 12 de la nit i 8 del matí no arribava a un pacient diari i que s’havia garantit que tant l’ambulància del SEM com l’equip d’atenció domiciliària actuarien dins de la zona de l’àrea bàsica “havien quedat oberts alguns serrells com l’àmbit d’actuació mèdica tant pel que fa a número de serveis com a zona d’afectació”.

L’Ajuntament de la Garriga i CatSalut s’han emplaçat a tornar a parlar a principis de l’any vinent “per tal de solucionar-ho i llavors reformular o repensar el tancament”.

Article anteriorUna equació pel 25N, i el Full de Ruta
Article següentEstrenem secció a la web: Partits garriguencs
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.