Estrenem secció a la web: Partits garriguencs

0
lagarrigadigital_logo

Tot fa pensar que les properes eleccions del dia 25 de novembre marcaran un abans i un després a Catalunya i segurament també a Espanya i a Europa.

A La Garriga Digital.cat sempre hem intentat donar veu a tothom: articulistes amateurs, opinadors de pedra picada, polítics i, sobretot, als nostres usuaris, que podeu comentar totes i cadascuna de les notícies i articles que publiquem, seguint sempre unes normes bàsiques mínimes de convivència i educació. Fins ara creiem que ha anat força bé.

Conscients dels moments transcendentals que vivim com a país, i coneixedors de primera mà de la idiosincràsia garriguenca, participativa i activa, hem decidir activar una nova secció d’articles –molts de vosaltres ja us n’haureu adonat- que pretén agrupar tots els escrits que els partits polítics del municipi ens facin arribar, de manera que gaudeixin d’una secció fixa i ordenada per expressar tot allò que desitgin. Podeu veure-ho al menú, al nou apartat “Partits garriguencs”, amb l’espai propi de cada partit.

Des del primer dia –aviat farà tres anys- La Garriga Digital.cat hem ofert el nostre espai a tothom: alguns en fan un ús habitual; d’altres no han considerat oportú escriure mai. En tot cas, creiem que aquest és un bon moment per posar a l’abast de la ciutadania tota la informació necessària de cara a uns mesos cabdals i hem volgut oferir als partits del poble perquè emprin el nostre mitjà per a comunicar-se amb vosaltres.

Esperem que, d’ara en endavant, aquest sigui un espai de referència a la Garriga en el debat polític i social, amb unes forces municipals implicades en la història que està escrivint el país. De la mateixa manera, fem extensiva aquesta invitació a totes aquelles persones que vulguin participar a títol individual. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a redaccio@lagarrigadigital.cat.

Article anteriorFinalment el CAP mantindrà el seu horari habitual
Article següentL’estelada més gran del món, a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.