Les JERC de la Garriga acosten La Bressola al poble

0
JERC

Les JERC-Vallès Oriental estem portant a terme una campanya per donar a conèixer els problemes que té La Bressola, la xarxa d’escoles que garanteix l’ensenyament en la nostra llengua a La Catalunya Nord. Denunciem l’ofegament econòmic que està patint per part del govern francès i per part de les institucions de la Catalunya del Sud, fet que ha provocat que aquest any ja s’hagi hagut de tancar un dels centres d’educació primària.

Per recaptar fons, les JERC vendrem  llibres de segona mà simbòlicament en diferents dates, llocs i hores a la comarca del Vallès Oriental, però a part de denunciar-ne la situació econòmica, també volem donar a conèixer el model pedagògic d’èxit amb el que treballa La Bressola.

És per tot això que convoquem a tots aquells que vulguin ajudar i saber amb major precisió quina tasca està duent a terme La Bressola a la Catalunya Nord el proper diumenge 14 d’octubre a les 17 h. a l’Auditori Municipal (Plaça del Silenci) en una xerrada informativa, on podrem comptar amb la ponència d’una ex-professora de La Bressola i un filòleg de llengua catalana, a més de la projecció d’un reportatge sobre l’entitat i el posterior debat que es pugui generar. També vendrem llibres per recaptar fons.

JERC la Garriga

Article anteriorEl 14 d’octubre, Festa de l’Estelada a la Garriga
Article següentA l’Ajuntament de la Garriga s’hi treballarà el 12 d’octubre

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.