A l’Ajuntament de la Garriga s’hi treballarà el 12 d’octubre

0
ajuntament

L’Ajuntament de la Garriga, municipi recentment declarat al Ple “territori català lliure” i que està governat per CiU i Acord Independentista, ha informat als seus treballadors a través d’un comunicat intern que qui ho desitgi “podrà accedir al seu lloc de treball” el dia 12 d’octubre, dia de la Hispanitat (festiu en el calendari laboral estatal), alhora que indica que les hores treballades no seran compensades.

Des del consistori, que malgrat tot romandrà tancat, s’informa que “diversos treballadors han manifestat la voluntat de venir a treballar el proper divendres 12 d’octubre, tal i com farem també diversos responsables polítics”.  

Un cas semblant és el del poble veí de l’Ametlla del Vallès (governat per CiU), el qual també ha donat la possibilitat als treballadors que ho desitgin d’anar a treballar, però amb la possibilitat de commutar les hores treballades per un altre dia.

A diferència de la Garriga, l’Ajuntament de l’Ametlla estarà obert al públic.

 

Article anteriorLes JERC de la Garriga acosten La Bressola al poble
Article següentUna assemblea local gratificant
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.