El 14 d’octubre, Festa de l’Estelada a la Garriga

0
ANC_Festa_de_lestelada_oct_2012_WEB

El proper diumenge 14 d’octubre, organitzat per la secció local de la Garriga de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), es farà la Festa de l’Estelada. Serà a partir de les cinc de la tarda, quan es penjarà de l’Ajuntament de la Garriga l’estelada més gran del món -la que hi havia diumenge passat al Camp nou en el partit contra el Madrid- i, un cop desplegada, el Consistori i tres entitats garriguenques apadrinaran els cartells de “Municipi per la Independència” que l’ANC instal·larà, properament, a les entrades del poble.

A més, a l’inici de l’acte es comptarà amb la presència del motorista Marc Guasch amb la seva moto, es servirà xocolata i coca, qui ho desitgi es podrà adherir a l’ANC, es vendran estelades, es ballaran sardanes i moltes altres coses.

L’Assemblea Nacional Catalana de la Garriga aprofita per a demanar voluntaris per a ajudar els escaladors que penjaran l’estelada a partir de les 16:00 h. (no fa falta que siguin escaladors), per al punt d’informació i per a vendre xocolata i coca, a partir de les 16:45 h.

A més, hi ha alguna sorpresa preparada…!

Bloc de l’ANC la GarrigaFacebook de l’ANC la Garriga

Article anteriorTrobada del PSC la Garriga amb la mirada a les properes eleccions
Article següentLes JERC de la Garriga acosten La Bressola al poble
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.