Torna la “Botiflerada”

0
133

Organitzat per Òmnium Cultural de la Garriga, amb la col·laboració de l’ANC de la Garriga i el suport de l’Ajuntament, el proper divendres dia 12 d’octubre la plaça del Silenci acollirà una nova edició de la Botiflerada.

L’acte començarà a les 12 del migdia amb una tertúlia oberta amb el periodista cap de política del diari la Vanguardia, Jordi Barbeta, i el president del Grup de Periodistes Ramon Barnils, David Bassa, que es titularà “La construcció mediàtica d’un relat nacional. Aquí, allà i a Europa”.

Un cop finalitzada, cap a les 14 h., se servirà el dinar previ pagament de 10 €, que constarà d’una amanida i mongetes del ganxet amb botifarra de la Garriga, aigua, pa i porrons de vi. 

Seguidament es farà una sobretaula musical amb en Carles Belda i en Marçal Ramon.

Al llarg de tota la jornada, hi haurà a disposició del públic un servei de bar amb productes de la terra.

Ahora, el proper dia 27 d’octubre, a les 19 h. i a l’Auditori de l’Escola de Música, Isidor Marí, sociolingüista i responsable d’Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, pronunciarà la conferència titulada “Gestionar el plurilingüisme en una Catalunya sobirana”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.