El CAP romandrà tancat a les nits a partir de novembre

0
136

Segons informa l’Ajuntament a la seva pàgina web, el Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Garriga romandrà tancat a les nits a partir del proper mes de novembre, de manera que tota persona que necessiti atenció mèdica entre les 12 de la nit i les 8 del matí haurà de trucar al número de telèfon 061.

En cas de gran urgència, una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) es deplaçarà al domicili correponent amb un equip mèdic. Si no és el cas, des del 061 es donaran instruccions al pacient a través del telèfon i se l’emplaçarà a visitar el CAP dins l’horari d’atenció al públic si així ho consideren oportú.

En declaracions a El 9 Nou, l’alcaldessa de la Garriga Meritxell Budó afirma que “ens han garantit que tant l’ambulància del SEM com l’equip d’atenció domiciliària actuaran des de dins de la zona de l’àrea bàsica”, i que “les dades estadístiques assenyalen que la mitjana d’atenció a l’ambulatori entre 12 de la nit i 8 del matí no arribava a un pacient diari i, a més, els usuaris ja tenen l’hàbit d’utilitzar el 061”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.