La CUP defensa un independentisme que aposti per la transformació social

0
CUP_la_Garriga_01

La Candidatura d’Unitat Popular, després de rebre la convocatòria per part d’ERC per dur a terme una reunió exploratòria a la seva seu amb diferents partits sobiranistes vol, en primer lloc, agrair la invitació d’aquesta formació, però declina assistir a la trobada per respecte al debat intern en el si de la militància de l’organització de l’esquerra independentista.

La CUP esta duent a terme un procés assembleari per valorar la possibilitat de concórrer a les properes eleccions de la Comunitat Autònoma de Catalunya. Properament, durà a terme assemblees obertes al llarg del principat, en aquest sentit, l’objectiu de l’organització és, actualment, dur a terme aquest procés de la manera més activa i participativa tot obrint la nostra CUP a d’altres sectors de la unitat popular que, necessàriament, formen part del projecte de la Candidatura d’Unitat Popular.

La CUP entén que té un projecte propi i irrenunciable de transformació social, des dels valors de l’esquerra, per al conjunt dels Països Catalans en favor dels seus sectors populars i que es correspon a noves formes de fer, d’entendre i de practicar la política, allunyades de la professionalització i dels interessos polítics i econòmics d’un pocs, apostant per canviar dinàmiques i maneres de fer incrustades a la política, en aquest cas, del Principat.

Candidatura d’Unitat Popular la Garriga

Article anteriorUn pare de la República
Article següentAdrià Pérez de Rozas, de la muntanya al cinema
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.