Torna el Patronat

0
Patronat_01

Un remodelat Bar del Teatre acollia avui al migdia la presentació de la nova temporada del Patronat. El regidor de Cultura, Sr. Albert Benzekry, acompanyat d’integrants d’alguns dels espectacles que s’hi oferiran, ha desgranat les novetats d’enguany, que van des del teatre professional als Pastorets, passant per espectacles de petit format i entreteniment familiar.

Benzekry començava la presentació davant dels mitjans agraint la creació del fulletó de la temporada –que es pot veure aquí– a dos alumnes de Gràfica Publicitària de l’EMAD i seguia explicant que enguany s’ha creat un abonament pel teatre que dóna accés a tots els espectacles de la temporada –tret dels Pastorets i els espectacles del Pati Mòbil, que serveixen per a finançar aquestes associacions- per un preu de 35 €. També s’efectuaran descomptes en les entrades per a diversos col·lectius, des dels que comptin amb el carnet de la biblioteca municipal fins a les parelles lingüístiques. Tot plegat per a convertir el Patronat en “una plataforma de llançament” per als artistes locals i en un equipament molt més gaudit pels garriguencs.

Entre els espectacles que es programen per aquest any hi trobem propostes com la de l’obra “Epistolari íntim”, que glosa la relació entre Frederic Mompou i Manuel Blancafort i la seva música; o “Ser o no ser”, un espectacle amb text d’Ernst Lubitsch passat a través d’un filtre de swing i lindy hop. No hi falten tampoc representacions ja habituals al Patronat com les obres dirigides a un públic familiar del Pati Móbil i els Pastorets –en el seu setè any consecutiu de representació i amb un nou guió d’Oriol Ramon- i diverses propostes de teatre professional.

El Patronat, a més a més, acollirà actuacions musicals com la de Sou Siscus, un grup de veterans reunits a partir de diversos grups dels anys vuitanta, i també actuacions de petit format cada dijous al Bar del Teatre –que encara estan per confirmar i establir en calendari-.

La temporada compta amb 9.000 € per a la contractació de les diverses obres, en un pressupost que, segons Benzekry cerca “la qualitat i no la quantitat”. Totes aquestes mesures, a més d’iniciatives com la nova senyalització del teatre amb banderoles i la nova senyalització i promoció del bar manifesten la voluntat de revitalitzar aquest equipament central al poble, que té l’Ajuntament.

Pàgina de Facebook del teatre de la Garriga

Text i fotografies: Marc Bellmunt

Article anteriorEl Mercat de la Cultura supera el temporal
Article següentUn pare de la República
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.