Teatre històric a l’aire lliure a la Garriga

0
Cartell

“Descobrir el patrimoni a través del teatre i de la música” és el títol d’unes activitats organitzades pel grup de teatre Casal Cultural de Mollet que, des de ja fa uns anys, organitza visites a diversos castells de Catalunya per, a través de les seves actuacions, donar a conèixer aquest patrimoni del nostre país en entorns privilegiats.

El proper dissabte dia 6 d’octubre el Casal Cultural de Mollet actuarà, doncs, a la Garriga a l’aire lliure, en el marc del Castell de Rosanes i del refugi antiaeri de can Trias de Bes –a l’estació-, amb sengles obres relacionades en episodis de la història del municipi.

La primera obra començarà a les 9:30 h. sota el nom “Netejant records” i girarà al voltant de la història de la casa fortificada més important de la Garriga. Es durà a terme al pati del casal de Rosanes. Més tard, a partir de les 11 h. al refugi antiaeri de l’estació, hi tindrà lloc “Entre ombres”, una obra ambientada en la guerra civil espanyola. També s’hi farà una explicació històrica del camp d’aviació de Rosanes.

A les 12:30 h., i per acabar, l’Església de la Doma acollirà una nova explicació històrica sobre el seu conjunt patrimonial i també hi tindrà lloc una actuació musical d’un trio de piano, violí i violoncel de la mà dels alumnes de l’Escola Municipal de Música.

Article anteriorDivendres arrenca una nova Lliga d’Hivern
Article següentDarrera ballada de sardanes del 2012
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.