El pressupost de l’Estat torna a oblidar-se de la caòtica línia de tren Barcelona-Puigcerdà

0
122

Segons informa el grup Nació Digital a través de Nació Granollers, els pressupostos generals de l’Estat del 2013, presentats al Congrés espanyol, tornen a destinar un total de 0 euros a la partida línia fèrria Barcelona-Puigcerdà, que travessa el Vallès Oriental passant per Granollers, les Franqueses i la Garriga, entre molts altres municipis. Una partida genèrica que puja 90.000 milions d’euros però que no té cap dotació. Tampoc hi ha prevista cap dotació per als propers tres anys.

 

Llegeix tota la notícia aquí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.