El pressupost de l’Estat torna a oblidar-se de la caòtica línia de tren Barcelona-Puigcerdà

0
estaci_tren

Segons informa el grup Nació Digital a través de Nació Granollers, els pressupostos generals de l’Estat del 2013, presentats al Congrés espanyol, tornen a destinar un total de 0 euros a la partida línia fèrria Barcelona-Puigcerdà, que travessa el Vallès Oriental passant per Granollers, les Franqueses i la Garriga, entre molts altres municipis. Una partida genèrica que puja 90.000 milions d’euros però que no té cap dotació. Tampoc hi ha prevista cap dotació per als propers tres anys.

 

Llegeix tota la notícia aquí

Article anteriorSi la majoria del Parlament que sortirà dels comicis del 25 de novembre és sobiranista, ha de convocar una consulta perquè el poble de Catalunya es pronunciï sobre el seu futur polític?
Article següentAssistència massiva a la inauguració del nou curs de la FUMH
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.