“Petit rumbero”, nou videoclip de la Troba

0

La Troba Kung-Fú és un dels referents musicals de Catalunya i, evidentment, també de la Garriga, i un dels grups de casa nostra amb més repercussió internacional. Amb un estil molt consolidat i amb adeptes a tots els racons del món, el conjunt de Joan Garriga ha voltat aquest estiu per tot Catalunya, per Euskadi, per Galícia i per França, entre d’altres, portant la seva música mestissa i plena de ritme als diferents escenaris on han tocat, sempre plens a vessar. La seva web és una bona mostra del caire internacional que prenen els garriguencs: només un 46% dels visitants de la seva pàgina oficial són de l’Estat espanyol, mentre que la resta de fans es reparteixen entre 57 països diferents.

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer el seu últim videoclip, anomenat “Petit rumbero”, inclòs al CD “A la panxa del bou”, el qual podeu veure sobre aquestes línies.

Article anterior112, telèfon únic d’emergències
Article següentDivendres arrenca una nova Lliga d’Hivern
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.