112, telèfon únic d’emergències

0
112_nou

Des de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Garriga volem informar a tota la població que els telèfons de Mossos (088) i Bombers (085) deixen de funcionar a partir de l’1 d’octubre a favor del telèfon 112 com a únic d’urgències.

Així doncs, els telèfons dels Mossos d’Esquadra (088) i dels Bombers de la Generalitat i de Protecció Civil (085) quedaran suprimits definitivament a les 00:00 hores de dilluns, dia 1 d’octubre, de manera que per a totes les emergències que afectin la policia de la Generalitat i Bombers de la Generalitat la ciutadania haurà de marcar el telèfon d’emergències 112.

Fins ara, aquests telèfons estaven desviats de forma automàtica al 112, de tal manera que si algú marcava el 088 o el 085, responia un operador del 112 sense que l’usuari hagués de realitzar cap acció. La normativa europea obliga a la supressió progressiva dels números telefònics d’emergències diferents del 112, per la qual cosa el Centre d’Atenció de Trucades CAT 112 ha decidit suprimir el 088, el 085 i també el 1006 (número d’emergències químiques).

El telèfon 112 és un telèfon comú a la Unió Europea, gratuït i universal, que funciona les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Si voleu col·laborar amb nosaltres o fer-vos voluntari truqueu al telèfon 647 44 66 62 i us n’informarem.

Associació de Voluntaris de Protecció Civil La Garriga

C/ Sant Francesc, nº 1 08530 La Garriga

protecciocivil@lagarriga.cat

protecci_civil

Article anteriorLa pluja obliga a reubicar el Mercat de la Cultura
Article següent“Petit rumbero”, nou videoclip de la Troba
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.