Properes actuacions per millorar la circulació al centre del poble

0
plaa_oliveres

Segons informa l’Ajuntament de la Garriga, a partir del dimarts dia 2 d’octubre s’iniciaran un seguit d’obres per tal de millorar la circulació al centre del poble, que es calcula que tindran una durada de dos mesos.

Aquesta actuació, que serà executada per la brigada municipal amb la voluntat de reduir al màxim el seu cost, constarà de la construcció de dues rotondes , canvis de sentit en alguns carrers, l’ampliació de les voreres i la conversió en zona de vianants d’un tram del carrer. Està previst que mentre durin les obres la circulació pel centre de la Garriga no es vegi afectada.

La Plaça de les Oliveres serà el primer indret on s’intervindrà, i s’hi construirà una de les dues rotondes esmentades, alhora que es millorarà l’accessibilitat dels vianants amb passos  i amb l’augment de la superfícies de les voreres.

L’altra rotonda prevista serà a la plaça del Silenci, a la intersecció dels carrers Ignasi Sala, Figueral i Passeig.  Per tal de que els conductors es familiaritzin amb aquest canvi, en una primera instància la rotonda es marcarà i se senyalitzarà. Aquesta serà la darrera de les actuacions a fer-se.

Pel que va als canvis de sentit, el més important serà el del carrer de Nostra Senyora de la Salut que passarà a ser de sud a nord, o sigui de la plaça del Silenci a la plaça de les Oliveres. D’aquesta manera es podrà accedir al centre del municipi tant si es ve pel Passeig, com pel carrer Figueral com si es puja pel carrer Doma i Samalús.

L’altre canvi de la circulació serà al passeig dels Til·lers, al tram que va de la ronda del Carril a la plaça de les Oliveres, que serà de sentit únic, de pujada.

Finalment, el tram del carrer Samalús comprès entre la plaça de Josep maurí fins el passeig dels Til·lers es convertirà en zona per a vianants augmentant, així, la seguretat en una zona molt concorreguda a l’haver-hi ben a prop l’Escola Municipal de Música, la Plaça del Silenci i l’escola Puiggraciós.

canvis

Imatge: Ajuntament de la Garriga.

Article anteriorLa FUMH dóna el tret de sortida al nou curs
Article següentUn sistema vertebrat per crisis
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.