La FUMH dóna el tret de sortida al nou curs

0
125

El proper dimarts dia 2 d’octubre a les 18:30 h., el Teatre Municipal El Patronat de la Garriga acollirà, com cada any, la lliçó inaugural de curs de la Fundació Universitària Martí l’Humà, de la mà de l’Aula de la Universitat a l’Abast, que iniciarà així el seu cicle de tardor.

Enguany, la lliçó inaugural anirà a càrrec de la Dra. Teresa Forcades, monja benedictina que va saltar a la fama després de publicar un vídeo a Youtube on criticava contundentment les empreses farmacèutiques. Forcades, també Dra. en Salut Pública i en Teologia, serà presentada pel Dr. Ramon Fitó, president de la filial del Vallès Oriental de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i Salut de Catalunya i Balears.

Durant l’acte es lliuraran dues plaques de reconeixement com a “Museu Vivent” de la FUMH a la Sra. Pilarin Bayès, ninotaire, i al Sr. Esteve Marquès, luthier de la Garriga.

L’encarregada de presidir aquest acte inaugural de curs serà l’alcaldessa de la Garriga, Sra. Meritxell Budó i, en acabat, hi haurà una actuació musical.

L’entrada és lliure.

FUMH_Teresa_Forcades_01

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.